Sprosťák JOSEF (54), rozvedený

Farmář Josef (54) děsí nejen pohledem, ale především svým hulvátským chováním. Slovo úcta mu je na hony vzdálené a své nápadnice uráží, jak se mu jen zlíbí. O jedné dokonce vystřihl nechutné rčení: „Komu zvoní zahrádka, tomu smrdí k*nda,“ směje se na videu. Podívejte se na něj! Farmář, který se pyšní umaštěnými vlasy, špatnými zuby a zarostlými vousy jako Krakonoš, si přitom rozhodně nemůže vybírat.

Video
Video se připravuje ...

Farmář hledá ženu: Ženich, z něhož rudneme studem! TV Prima

A co teprve potom, až jeho vyvolené zjistí, že se Josef nejspíš rád a často napije. Kromě toho, že mluví jako dlaždič, působí, jakoby byl věčně podnapilý. Klepe se jako osika, šišlá, neustále zívá a člověk musí dávat bedlivý pozor, aby mu vůbec rozumněl. Vyzrálé zlatokopky by jeho chování mohly případně přetrpět. Josef je totiž ze všech pěti farmářů nejzámožnější. Vlastní hospodu, penzion, pilu, několik domů a srubů.

Farmář Josef je ze všech účastníků reality show nejzámožnější.
Autor: archiv FTV Prima


Podivín PAVEL (37), rozvedený

Farmář Pavel, to je další šílenec, kterého TV Prima už v pátek „vypustí“ na televizní obrazovky. Pavel na rozdíl od Josefa mluví slušně, ale potkat takové podivína v noci na ulici, kde jaká žena bleskurychle uteče. On si však na svém vzhledu vyloženě zakládá. Místo zářivého úsměvu se pyšní vykloktanými zuby a místo hřebenu používá pár špinavé prsty u rukou. Dlouhé háro ze zásady nikdy nestříhá, stejně tak byste z něj museli násilím servat jeho upocenou džísku a zablácené džíny. Domluva s tímto farmářem bude velmi těžká, je svérázný a jen těžko bude hledat kompromisy.

Farmář Pavel je vzhledem trochu podivín. Jak ale říká, je velký romantik.
Autor: archiv FTV Prima

Tanečník JIŘÍ (52), rozvedený

O vášnivého tanečníka Jiřího se ženy uchazečky div nepopraly. Celkem mu přišlo 11 dopisů a velmi ho překvapilo, když v nich našel i fotografii Slovenky Katarína, která o něj bojovala už v minulé řadě soutěže. Jiří hledá ženu ve středním věku, která může být i boubelka. Hlavně by měla milovat tanec a přírodu. Sám dokáže tancovat až do rána, ale nepije pivo ani nechodí do hospody. Jiří si nemohl mezi favoritkami vybrat, nakonec si nejvíc oblíbil ....

Farmář Jiří je velký tanečník, který hledá partnerku nejen na parket, ale také do života.
Autor: archiv FTV Prima

Fešák PETR (29), svobodný

S přítelkyní si před lety pořídil statek a miminko. Přítelkyně ho ale nakonec opustila kvůli někomu jinému. Petrovi přišlo celkem 18 dopisů, což bylo nejvíc ze všech farmářů. Fešný, ale plachý Petr si z nich vybral šest uchazeček a už teď má jasno o své favoritce. Mladičká Kamila mu padla do oka na první pohled.

Fešák Petr vlastní farmu, kterou postavil s přítelkyní, jež od něj po narození jejich společného potomka odešla.
Autor: archiv FTV Prima

Koňařka ZUZANA (29), svobodná

Farmářka Zuzana je v soutěži jedinou ženou. Maminka tříleté Elišky hledá staršího muže, který by měl víc než 176 cm a byl tedy vyyší než ona. Zuzana je velmi rázná žena. "Můj vysněný partner by měl být pro mě oporou. Ale citovou, tu silovou nepotřebuji, práci zastanu sama," svěřila se mladá farmářka. Po partnerovi žádá, aby měl vyřešenou minulost. Sama ví, jaké to je vracet se stále ke svým bývalým. Mnohokrát se s otcem své dcery rozešla a posléze se dali opět dohromady. Teď už je však připravená na novou lásku. Třeba to bude uchazeč Martin Soptík, který ji zaujal hned napoprvé.

Devětadvacetiletá Zuzana je jedinou ženou v reality show.
Autor: archiv FTV Prima