Zdeňka je posedlá svým vzhledem. Již podstoupila několik plastických operací. Nechala si zvětšit prsa, zvýraznit rty, dokonce svou tvář nechala vylepšovat botoxovými injekcemi.  V dospívání, jak sama tvrdí, nebyla krásná. „Byla jsem mega ošklivá, nelíbila jsem se sobě. Některý ženský mají malý prsa a nevadí jim to, já jsem byla zakomplexovaná,“ prozradila Super.cz Zdenička.

Nyní zveřejnila šest let staré fotografie, které ukazují to, jak ji matka příroda stvořila, a my rozhodně s jejím sebehodnocením nesouhlasíme. Zdeňka byla na prahu plnoletosti kráskou, za kterou se musel otáčet nejeden (mladý) muž. Blondýnka s dokonalou postavou, tak to jistě viděli všichni okolo. Ne však sama Zdenička.

Pro svůj dobrý pocit proto podstoupila vícero plastických operací a změnila i barvu vlasů, z blondýnky se stala brunetka.

Zdenička v dohledné době naštěstí žádnou další plastickou operaci neplánuje. Možná kvůli nedostatku financí, možná kvůli Thomasovi, na kterého stále čeká a kterému se líbí taková, jaká je. „Teď už jsem spokojená, mám prsa, konečně jsem ženská,“ řekla Super.cz hrdě Zdeňka. „Někdo to může občas i přepísknout, což ale není můj případ. Mnoho žen má ještě více úprav,“ dodala.

Fotogalerie
5 fotografií