„To, že jsem si našla cestu k Thomasovi, mi určitě ublížilo. Když jsem si vybírala soupeře do duelu, tak jsem zvažovala, že bych si vzala i Thomase,“ prozradila Zdena exkluzivně Blesku. „Ať už to je jakkoliv, já ho ráda mám, takže bych mu to nemohla udělat,“ argumentovala podivně plastová panenka z vily.

Je konec?

Bude bláznivá romance, která Thomase stála jeho předchozí vztah a patrně ho bude stát i poslední zbytky zdravého uvažování, po soutěži pokračovat? „Je to vztah z vily, znám Thomase jen z vily. Neznám Thomase, jaký je venku, neznám jeho minulost úplně do detailů,“ svěřila se nám po duelu Zdeňka. „Sama jsem zvědavá, jestli se sejdeme!“

Thomas v troskách!

Potom, co strávil noc kvílením to polštáře a šmudláním obličeje její podprsenkou, se ubulený buldok rozhodl, že se se svou samičkou na svobodě spojí! Prostředkem pro komunikaci měla být kytka ze Zdenčina nočního stolku. Romantický rytíř se ji rozhodl zatížit taškou plnou ledu a vyhodit přes zeď z vily v naději, že tam jeho vnadná víla vyčkává a jistě ji najde!

Přijde o rozum?

„Stejně tu kytku rozdupu,“ vztekal se, když jeho důmyslný plán selhal. „Týden to vydržím, ale déle ne,“ dodal. Posledním hřebíčkem do rakve je u tohoto steroidového samce jak se zdá přítomnost hvězdného reportéra Blesku Thomase Kruchiny ve vile. „Já tu chci být, ale ne s těmi lidmi. Venku jsou jich 4 % a tady…Tohle není normální složení společnosti,“ vztekal se homofobní soutěžící dnes po ránu.