Mladší syn Milana Peroutky Honza se stal hudebníkem stejně jako jeho otec. Přes všechny klukovské sny být bubeníkem jako táta nakonec skončil u klavíru. Díky tomu nyní vydává svou debutovou desku, ke které napsal texty ještě na škole.

 

 „Nejsem moc velký textař. Nejvíce jsem psal na střední škole, ty texty jsou pár let starý. Je to prostě klukovina,“ svěřil se agentuře Hermína Press se smíchem Honza s tím, že právě skloubení textů, hudby a ještě navázání spolupráce s dalšími hudebníky zabralo nejvíc času. Peroutku mladšího proto trochu mrzí, že se toho nedožil jeho táta, kterému album věnoval. Ten mu stále chybí a mladý Honza se o tom nebojí mluvit.

„Jsem s tím už celkem srovnaný. Je všeobecně lepší se s tím nějak vyrovnat. Kdyby se v tom člověk utápěl, tím hůř pak pro něj. Samozřejmě mi to je líto, že tu není a strašně mi chybí, ale život jde dál,“ dodal pro agenturu HermínaPress Peroutka.

Nejvíce mu prý ve dnech těsně po tragickém skonu pomohla přítelkyně, která s ním spolupracovala i na nové desce. Nad tím, zda svému otci věnuje i některou ze skladeb na dalším albu, zatím mladý hudebník příliš neuvažuje. Jak sám říká, je to ve hvězdách.

Fotogalerie
5 fotografií