Po vydání svého debutového alba Krev, jizvy a tvář se mladý zpěvák Daniel Mrózek vydal na krátkou pracovní dovolenou na ostrov Hvar, kde musel unikat před nadšenými fanynkami, když v rámci dovolené zazpíval českým dětem v rámci projektu Mořský koník.

Svým zpěvem diváky a hlavně divačky natolik nadchnul, že během autogramiády mu šlo opravdu o život. Zachránil ho jen rychlý únik do moře a plavba na nafukovacím člunu. Toto plavidlo sice zdaleka nepřipomínalo luxusní jachtu, ale zase na něj Dan nepotřeboval žádný lodní průkaz, který ci přijel do Chorvatska udělat.

Vlna nadšení se znovu zopakovala, když se po dvou hodinové plavbě vracel zpátky na pevninu a nechal vyniknout své svalnaté thaiboxem zocelené tělo. Chorvatská pláž v tu chvíli připomínala červený koberec amerických hudebních cen a fotoaparáty cvakaly na dvě stě procent.

„Teď mě čekají  koncerty u nás doma včetně festivalu Slezská noc, natáčení písně s Markétou Konvičkovou a Elis, a taky nový videoklip s letní tématikou“, prozradil nám největší krasavec české hudební scény, který slíbil, že na Hvar se vrátí opět v září.

 

Fotogalerie
6 fotografií