Koktovu těhotnou milenku Ornellu už nevyhazují jen z restaurací. Ale taky z televize a nově ze soutěže Miss Junior, kterou měla moderovat. Jan Kraus (59) si ji před časem vybral pro natáčení svého pořadu. Vše bylo připraveno, ale tři dny před natáčením jí zavolali a řekli striktní NE!

Za vším hledej Gábinu

Co se stalo? „Jde o společné rozhodnutí produkce pořadu a FTV Prima,“ řekl Blesku lakonicky mluvčí Václav Mazánek. Víc nechtěl komentovat. Zdroj z televize byl o něco sdílnější . „Partyšová jim dala nůž na krk. Ona je přece hvězdou televize, takže žádná Ornella u Krause nebude,“ řekl Blesku s tím, že raději nechce být jmenován. „Já můžu přece za všechno. I za to, že je Ornella těhotná,“ komentuje Partyšová. „Beze mne by tato kauza nikoho nezajímala. Takže za vším budu vždy stát já,“ dodává.

Ornella je zklamaná. Moc se na natáčení s Krausem těšila. Ale na druhou stranu by po nedávném kolapsu teď měla být víc v klidu. Miminko je přece přednější než sláva. „Nebudeme to rozhodnutí nijak komentovat,“ říká otec Michal Štika: „Myslím, že si každý udělá úsudek sám.“

Fotogalerie
4 fotografie