Na rozdíl od Leoše bude Liborovo požívání alkoholu kontrolované. „Nechal jsem se vyhecovat jedním z posluchačů a už tento pátek v éteru vyzkouším pod dohledem lékaře z DROPIN účinky alkoholu na své chování,“ přiznal Blesku Bouček.

Rozzlobený posluchač Boučka vyhecoval

Minulý pátek došlo v rádiu Evropa 2 k neobvyklé situaci. Bouček vyprávěl příběh, ve kterém zahrál alkohol takovou roli, že stál prakticky za zrušením velké svatby. Několika panáky rozjařený budoucí ženich totiž řekl své nastávající, že je ošklivá a že chystat svatbu s ní bylo jeho nejhorším rozhodnutím v životě. A tak nevěsta svatbu zrušila.

„Já se jí vůbec nedivím, protože podle mě nemůže alkohol takhle ovlivnit úsudek. Chlap přece vždycky ví, co dělá,“ vyjádřil Bouček svůj názor a v tu chvíli se v živém vysílání strhla lavina rozdílných názorů.

„Když si dáš pár panáků, tak většinou nevíš, která bije. Mě překvapil ten tvůj rychlej soud. Chtěl bych vidět, jak bys vypadal ty. Co by lezlo z tebe za věci,“ zaútočil na moderátora jeden z posluchačů. Bouček se nechal vyhecovat a nakonec se rozhodl přijmout hozenou rukavici: „Jsou věci, které by člověk vyzkoušet měl!“

Po dohodě s vedením rádia rozřešil situaci tak, že páteční vysílání na Evropě 2 pojme jako pokus, zda postupná konzumace alkoholu ovlivní jeho chování. „Mně jde o vědecký pokus, jak působí alkohol na člověka. A já se stanu pokusnou myší,“ těší se Bouček na spojení alkoholu a mikrofonu.

Fotogalerie
9 fotografií