„A proč taky? V životě to tak bývá, že z manželky se stane ségra a z manžela brácha,“ míní dokonce Soukup, který má s textařkou Gábinou syna, člena skupiny Nightwork Františka Soukupa (28). O rozvodu a případném sňatku Soukup prý nikdy ani nepřemýšlel. Lucia se proto svatby nedočká. „To opravdu ne. Vážně mi to nepřipadá podstatné,“ říká. S Lucií žije už osm let a Gábina o tom ví. Stejně jako on ví, že má jeho žena, kterou si vzal před 30 lety přítele. Respektují se navzájem.

"Když v životě s někým chodím nebo žiju, tak to není milenka,“ míní Soukup a dodává: „Pro mě je důležitější mít s někým dítě než ten glejt. A je prapodivné, že o mně se nehovoří jako o milenci. Je to totiž tak, když je někdo slavnější, tak ten druhý je milenec. Tuhle jsem slyšel, že Marta Jandová má milence. Přitom je to seriózní porodník, ale milenec je on, nikoliv ona milenkou,“ poukazuje Soukup a hrozí: „Pokud bude matka mého dítěte opakovaně nazývána mojí milenkou, tak je to na rozšlapání držky!“

Jak jí tedy říkat?

Skladateli se nelíbí, když Lucii Šoralové, která mu před 14 dny porodila dceru Rebeku, říkají milenka. Blesk tedy nabízí její další možná pojmenování.

● konkubína (toto označení je nejpřesnější. Slovník cizích slov říká, že: Konkubinát je vztah muže a ženy, kteří nejsou manželé, ale trvale spolu žijí, např. druh a družka)

● partnerka

● přítelkyně

● matka mého dítěte

● družka

● drahá polovička

● životní láska

● moje milá

Fotogalerie
7 fotografií