Po finále odjela do Ameriky, kde se věnovala modelingu. V posledních letech se živila jako zpěvačka a moderátorka, dnes je podnikatelkou. Také založila nadaci Orin Panacea, která pomáhá dětem s rakovinou.

Léta se věnujete charitě. Dobře se vám usíná s pocitem, že jste někomu pomohla?
"Samozřejmě potěší, když nám rodiče dětí napíšou, že těžké chvíle léčby zvládli i díky happy terapii, ale vděk nečekám. Ani to, že se věcem, které jsem rozběhla, daří, necítím jako svou zásluhu."

Fotogalerie
2 fotografie

Máte důvod pomáhat dětem s rakovinou? Nějak se vás tato oblast dotýká, nebo to byl záměr osudu?
"V naší rodině zemřelo hodně lidí na rakovinu. Ale začátky mého angažování v této oblasti zřejmě souvisí s kamarádkou, která měla dítě s onkologickým onemocněním. Překonalo už druhou léčbu a příšerně trpělo, fyzicky i duševně. Tehdy jsem pocítila neuvěřitelnou vděčnost, že mé dítě je zdravé. A vnuknutí pomáhat."

O koho blízkého jste kvůli této nemoci přišla?
"Nechci o tom mluvit. Bylo to už dávno a je to moje osobní věc."

Jak snášíte, když někdo z malých pacientů zemře?
"Když jsem na onkologii přišla poprvé a viděla dětské tváře plné bolesti, podlomila se mi kolena. Potom jsem tam přišla podruhé, potřetí, popáté a postupně jsem se smířila s tím, že je to život. Ale vše spíš organizuji, v nemocnici se objevím asi třikrát do roka. V úzkém kontaktu s malými pacienty a jejich rodiči jsou moji spolupracovníci, oni jsou ti svatí. Nezvládla bych prožívat utrpení s každým na vlastní kůži, zbláznila bych se z toho."

Pomáhá i vaše čtrnáctiletá dcera Daniela, nebo ji raději držíte daleko od světa bolesti a utrpení?
"Vnímá, co dělám, a za rok chce jet se mnou na onkologický tábor. Tohle léto se toho ještě bála a já jsem ji nenutila. Je po mně, jsem si jistá, že jednou bude pomáhat i ona. Ale teď ať si prožívá svoje pubertální štěstí."

Už řešíte první lásky?
"Ještě ne. Ale možná to nebude dlouho trvat."

Je Robo Beňo, s nímž jste se seznámila loni v únoru ve slovenské reality show Celebrity Campu, konečně tím pravým?
"Ano, opravdu jsme se potkali. Hledala jsem muže, který by mě respektoval, nechal mě žít, nesnažil se mě změnit. Protože mě už změníte těžko, už navždycky budu tvrdohlavec tvrdohlavý. Ale já ho také nechci měnit. Teď mám konečně v životě jistotu, po které jsem tolik toužila. Protože jakkoli jste úspěšní v práci, pokud se nemáte večer přitulit k někomu, s kým jste v harmonii, nemůžete být naplněni. Stále tvrdím, že moje rodina je máma a dcera, ale Robo do ní krásně zapadl. Je to až takové neskutečné."

Proto nechcete mluvit například o svatbě - abyste něco nezakřikla?
"Ne, na svatbě mi nezáleží. Jsem ideální partnerka, která muže do ničeho netlačí. Nepotřebuji jistoty, partner mi nemusí nic dávat, dokazovat. Jistotu mám sama v sobě. Setkali jsme se a víc neřešíme."

A potomka? Oba už máte větší děti, možná by bylo miminko příjemným oživením.
"Už ne. Když byla Danielka malá, nebylo to s jejím otcem Danielem růžové. Samozřejmě že jsem šťastná, že ji mám. Ale druhé dítě nechci, na to jsem už příliš unavená."

Prý jste přestala kouřit. To tedy nesouvisí s přípravou na potomka, ale s novým životem, který jste po boku Roba začala?
"Pokusila jsem se, ale vydržela jsem dva a půl měsíce. Když Robkovi zemřela máma, nezvládla jsem to a občas si zapálím. Ale kouření mi překáží, je to jeden z mých největších zlozvyků, boj s ním jsem nevzdala. Jednou zvítězím."

A co postava? Stále se snažíte zhubnout, anebo jste se sebou spokojená?
"Určitě už nejsem ta nádherná Christová s dokonalou postavou jako před lety. A možná bych jí v koutku duše i toužila být. Ale roky mi přibývají, metabolismus se mění. Po Celebrity Campu jsem tři měsíce bojovala s ošklivou nemocí, všechno mě bolelo, nemohla jsem chodit a přibrala jsem deset kilo. Ani nevím z čeho, protože se stravuji zdravě a rozumně. Ačkoli mě tehdy kila trápila, cvičit jsem nemohla, protože tělo bylo úplně vyčerpané a další zátěž by nezvládlo. A i tehdy to byl Robko, kdo mi pomohl. Stačilo pár slov a víc jsem to neřešila."

Co vám řekl?
"Že pro něho jsem nejkrásnější žena na světě, nikdy tak krásnou neměl, že jsem pro něho všechno. Potom navrhl, abychom ze skříně odstranili všechno oblečení, že půjdeme koupit nové, ve kterém se budu cítit příjemně. Bylo úžasné, že stál při mně a kila neřešil."

Bylo to pro vás potvrzení, že vás má rád kvůli tomu, jaká jste, a ne, jak vypadáte?
"Přesně, a to pro mě znamená velmi mnoho. Mám tak harmonický vztah, až se tomu těžko věří. Ale myslím, že jsem si ho už i zasloužila. Teď se cítím jistě, je mi jedno, co si jiní myslí, protože jsem se svým životem absolutně spokojená, jsem naplněná. Předtím jsem byla krásná a štíhlá, ale tento pocit mi chyběl. Myslím, že současná Christová je lepší."