Seriál 4-teens by tak na obrazovky České televize měl přilákat hlavně mladší ročníky a bude se vysílat na jaře. Sází tak na vlnu populárních filmů jako byly Snowboarďáci nebo Gympl.

V seriálu z prostředí střední školy si zahraje spoustu neokoukaných mladých talentů a známí herci jako jsou Miroslav Etzler, Pavel Zedníček a Lucie Vondráčková. V seriálu nebudou chybět ani lákavé záběry ze školního lyžařského výcviku, nebo diskoték, kam teenageři rádi chodí a baví se.

V druhé seriálové novince Znamení koně se objeví Vilma Cibulková s Bolkem Polívkou a sekundovat jim bude mladá dvojice Richard Krajčo a Tereza Voříšková. Ti si na kamerách prožijí komplikovaný románek. Seriál začne 11.února a nahradí tak doteď vysílanou Cukrárnu.

Milovníky kutilských prací jistě potěší pořad Hobby naší doby s herečkou Jiřinou Bohdalovou. Kdo má rád zábavu, tak ho pobaví Petr Nárožný s pořadem Komici na jedničku a nakonec Česká televize osvěží program i novou vědomostní soutěží Vysoká hra, kterou bude provádět moderátor Petr Šiška.

Fotogalerie
18 fotografií