Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Monika z Přátel: Čtyřikrát Vřískot a rozchod!

/
  • Courtney Cox se po jedenácti letech manželství odloučila s manželem. Může si to dovolitl. V 46 letech je stále sexy!
    12. října 2010 ● 15:10

    Čtyřikrát Vřískot a dost! Představitelka Moniky ze seriálu Přátelé, herečka Courtney Cox (46), se se svým manželem seznámila při natáčení hororu Vřískot. Po boku Davida Arquetta (39) natočila i tři další díly, ale po poslední klapce Vřískotu 4 je lásce konec. Courtney Cox a David Arquette se po jedenácti letech manželství odloučili.

    Ona hrála ambiciózní reportérku, on dobrosrdečného zástupce šerifa. V sérii Vřískot jejich láska vzplála a zase vyhasla. A stejný osud potkal herce nyní i ve skutečném životě. Seznámili se při natáčení prvního dílu v roce 1996. O tři roky později se vzali, mají spolu dcerku Coco (6).

    Courtney Cox a David Arquett se rozcházejí, na rozvod ale zatím nemyslí.
    Autor: ČTK

    „Důvod našeho odloučení je, že chceme lépe porozumět sobě samým a zjistit, jaké kvality požadujeme od partnera a pro naše manželství,“ prohlásil hollywoodský pár společně. Neodpustil si ale ani tradiční řeči o přátelství.

    O rozvodu zatím neuvažují

    „Zůstáváme nejlepšími přáteli a zodpovědnými rodiči naší dcery,“ dodali. Zatímco to na place »vřískalo«, tak jejich manželství skřípalo zřejmě už delší dobu. Při jednom interview totiž bez snubního prstenu na ruce Cox prohlásila: „Podstoupili jsme několik partnerských terapií.“ Na rozvod však přesto ještě nepomýšlejí, chtějí dát vztahu ještě šanci.

    Courteney Cox a David Arquette se seznámili v roce 1996 během natáčení snímku Vřískot, vzali se o tři roky později. V současnosti Cox a Arquette stále spolupracují jako herci, spolu se objeví v připravované čtvrté části hororové filmové série Vřískot. Courteney Cox se proslavila seriálem Přátelé (1994 - 2004), ze kterého si "odnesla" i svou nejlepší kamarádku Jennifer Aniston.

    Právě Jennifer vždy záviděla Courteney harmonické manželství, protože sama má v soukromí stále smůlu, odkdy jí ztroskotalo manželství s Bradem Pittem. David Arquette účinkoval například v romantické komedii Nepolíbená (1999) spolu s Courteney Cox si zahrál ve snímcích 3000 mil na útěku (2001) nebo ve svém vlastním režisérském počinu Řezník (2006).

    Fotogalerie
    5 fotografií

     

     

Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy