Server si dělá vlastní výpočty, podle nichž za každý dolar vynaložený na LaBeoufa studio dostalo z jeho filmů 81 dolarů. K těmto filmům patří Transformers:Pomsta poražených, který ve světě vydělal 836 milionů dolarů, a čtvrtý díl Indiana Jonese se ziskem 787 milionů dolarů.

Z žen se nejvíce vyplatí Anne Hathaway

Druhé místo řebříčku zaujala Anne Hathaway, která za každý vynaložený dolar přinesla studiu 64 dolarů. K těmto filmům patří Válka nevěst nebo Alenka v říši divů, která ve světě vydělala miliardu dolarů. Hathaway z druhého místa vytlačila Jamese McAvoye, který letos z první desítky zcela vypadl.

Anne Hathaway
Autor: ČTK

Hned za ní se umístil představitel kouzelnického učně Harryho Pottera Daniel Radcliffe následovaný Robertem Downeym Jr., přestavitelem hlavní postavy filmu Iron Man. Pátá na žebříčku se umístila Cate Blanchettová a o šesté místo soupeří Meryl Streepová a Jennifer Anistonová.

První desítku uzavírají Johnny Depp, Nicolas Cage a Sarah Jessica Parkerová. Forbes.com vyhledal 36 nejvíce vydělávajících herců v Hollywoodu. Každý musel za pět let hrát aspoň ve třech filmech, které se promítaly nejméně v 500 kinech. Nezahrnují se do toho snímky, které přišly na plátna kin po letošním prvním červnu, a netýká se to ani animovaných filmů.