Herečka a zpěvačka Jennifer Hudson se proslavila jako boubelka v pěvecké soutěži American Idol. Hvězda muzikálu Dreamgirls se ale rozhodla po porodu syna Davida přebytečná kila shodit. To se jí úspěšně podařilo. Jenže se čtyřiceti kily dolů zchudl i objem hereččina dekoltu. Na Oscary zvolila Jennifer oranžovou róbu značky Versace, která měla podtrhnout její štíhlý pas.

Honosná róba sice herečce slušela, ale střih dekoltu jí prsa deformoval. Bylo vidět, jak má Hudson ňadra ve výstřihu nepěkně narvaná. Během promenádování na červeném koberci si rukama dokonce do výstřihu několikrát zajela, aby se ujistila, že je vše na správném místě. Příště by měla Jennifer zvolit spolehlivější róbu. Ruce šmátralky Hudson ve výstřihu se na rudý koberec nehodí.

Fotogalerie
8 fotografií

Anne Hathaway byla po celý večer nervózní, ono také moderovat několikahodinový ceremoniál předávání Oscarů není žádná hračka. Navíc když jí její moderátoský kolega James Franco moc nepomáhal. Všichni přítomní se shodli, že hlavním tahounem večera byla Anne.

Právě proto se herečka potřebovala pořádně odreagovat. Na následném oscarovém večírku se pěkně rozjela. Tančila do rychlé hudby, ječela a strhávala na sebe veškerou pozornost. To, že jí u toho všichni fotí, jí evidentně nevadilo. Jestli za její řádění mohlo pár sklenek alkoholu, nevíme, zábavu si ale za svůj moderátorský výkon po právu zasloužila.