Pohroma se mladičké herečce stala ve sobotu, když odjížděla z večírku. Problém s modrými šaty měla po celý večer. Když odcházela z mejdanu, musel ji její bodyguard zahalit do svého obřího saka, až se v něm drobná dívka celá ztrácela. Modré hedvábné šaty nebyly pro Emmu toho pravého střihu, zejména tedy toho pravého výstřihu. Zradila ji navíc i speciální lepicí páska, které měla držet šaty na správném místě.

Už seděla s kamarádkami v limuzíně, když se jí volný živůtek svezl po kůži a Emma odhalila bradavku. Jakmile to s hrůzou zjistila, začala si výstřih schovávat a šaty si přidržovat, ale moc platné to už nebylo. Přestože se snažila zachovat si nevzrušený výraz, nevěděla, kam najednou s očima.

Emma může být na druhou stranu ráda. Tahle nehoda s jejími odvážnými a neposednými šaty jí pomůže se nakonec přeci jenom odstřihnout od její dětské role Hermiony, kterou měla dosud skoro jakoby na čele napsanou. Harryho Pottera bude s posledním dílem brzy konec a ona se tak bude moci vrhnout do dalších nových a jiných projektů.

Fotogalerie
2 fotografie