Před natáčením filmu Cizinec se Angelina a Johnny vůbec neznali, ale vždy spolu chtěli natáčet, touha se jim tak splnila. Po pár dnech na placu se z nich stali dobří parťáci. „Sedli jsme si tam a kecali o našich dětech, byla to úžasná relaxace. Byl jsem velmi mile potěšen, že má takový neskutečně zvrácený smysl pro humor. Je to skvělá rajda,“ prozradil Johnny Depp britskému listu Daily Mail.

Angelina Jolie a Johnny Depp si při natáčení filmu Cizinec skvěle rozumněli
Autor: Profimedia.cz

Angelina netušila, s kým to má čest, Deppa znala jen z filmů. Jak sama prozradila, nejvíce ji Depp pobavil rolí bláznivého majitele čokoládovny Williho Wonky. Pohádku Karlík a továrna na čokoládu ráda sleduje se svými dětmi a partnerem Bradem Pittem. Poprvé se prý Angelina uvolnila, když navštívila Deppa v jeho hollywoodské kanceláři. Na stěnách a stole objevila fotky jeho rodiny a už měli společné téma k hovoru.

„Jak jsem tam na něho čekala, objevila jsem ty krásné fotky. Je to umělec, na člověka to dýchá z každého místa, kde on působí. Když vešel, byl tak zajímavý, jak jsem doufala, že bude,“ přiznala Angelina.

Film Cizinec má u nás premiéru 27. ledna a už nyní je to horká a očekávaná novinka příštího roku.