Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Richard si zranil páteř skokem do bazénu na Mallorce: Drsné výhrůžky přítelkyni Simoně

Richard ve španělské nemocnici
Richard ve španělské nemocnici  (Autor: Go Fund me)
25. července 2018
17:45

Oslava 26. narozenin Richarda B. na španělském ostrově Mallorca se změnila v boj o záchranu jeho života. Mladý muž si při skoku do bazénu vážně poranil krční páteř. Ochrnul a dýchá na přístrojích. Jeho přítelkyně Simona začala prostřednictvím internetové kampaně vybírat peníze. Jenže nyní ji lidé napadají, že si vymýšlí. A dokonce jí vyhrožují.

Já a Richard jsme odcestovali do Magalufu na Mallorce, abychom oslavili Richardovy 26. narozeniny. Všechno šlo dobře, prožili jsme nejlepší chvíle našeho života, dokud se z toho nestala nejhorší noční můra,“ napsala Simona na GoFundMe stránce, kde žádá o finanční podporu.

Richard skočil do bazénu a zlomil si kost na zádech. Převezen byl na operaci a je umístěn na jednotce intenzivní péče bez cestovního pojištění a pojistné evropské karty. Richard nyní dýchá skrze trubici, protože jsou jeho plíce velmi slabé a nemohou dýchat samy,“ popsala jeho zdravotní stav.

Dodala, že v nemocnici Son Espases nemají potřebné zařízení k tomu, aby Richard dostal péči ke správnému zotavení. Převoz ze Španělska do Velké Británie, kde žije, prý vyjde na 20 tisíc liber (cca 578 tisíc korun). Podařilo se jí vybrat už více než polovinu, ale zároveň se na ni strhla vlna nenávisti.

Údajně i proto, že tvrdila, že je Richard její manžel, což měla později změnit na přítele. „Je to podvod. Napsala na Facebooku, že je její manžel, teď, že je její přítel,“ uvedla Joanna W. na GoFundMe. „Zde je Richardova rodina. Jeho manželka a dcery. Simona byla jeho milenka,“ uvedla Kristina D. na Facebooku.

Jsem Španěl a je mi líto, ale nevěřím ti. Samozřejmě že všechny španělské nemocnice mají přístroje a léčbu, které potřebuje,“ uvedl na GoFundMe Juan Antonio. Simona se k celé situaci vyjádřila na sociální síti. Je vidět, že jí útoky na její osobu mrzí a urážejí ji.

Chci, abyste všichni pochopili moji situaci. Už jsem s Ríšou rok a pět měsíců. Pro Ríšovu rodinu možná jsem cizí, ale pro Ríšu určitě ne. Ano, má dvě krásné dcerky s jinou ženou a je jim tím nejlepším otcem na světě, ale já nejsem žádné jeho děvče na pobavení a ani letní láska,“ ohradila se.

Chtěla bych vás poprosit, abyste mi dali už pokoj a abyste mi už nevyhrožovali. Vím, že kdyby Ríša vnímal a mohl alespoň mluvit, nedovolil by nikomu, aby mi vyhrožoval,“ uzavřela s tím, že ji Richard miluje tak, jako ona jeho. Po jeho boku prý bude až do doby, než se uzdraví.

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání