Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Školáci se na Karlovarsku porvali na nože! Jeden druhého bodl do zad

Spolužáka (11)  bodl nožem do zad (ilustrační foto)
Spolužáka (11) bodl nožem do zad (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: yks - 
14. prosince 2018
11:16

Ránou nožem do zad skončily rozepře dvou žáků základní školy v Dalovicích na Karlovarsku. K útoku došlo na tamním školním hřišti a patrně jen šťastnou souhrou okolností se obešel bez vážného zranění. 

O případu šokujícího násilí mezi školními dětmi informoval Karlovarský deník. K útoku došlo podle všeho ve středu. Jedenáctiletý chlapec zaútočil zezadu nožem na svého vrstevníka a bodl ho do zad.

Napadeného chlapce patrně zachránilo to, že měl na sobě tlustou zimní bundu, která hloubku bodnutí zmírnila. Na místo ihned zamířili policisté a za pobodaným školákem vyjela lékařská záchranná služba. 

Důvodem útoku měly být podle informací Deníku údajně posměšky, které poraněný chlapec před tím pronášel na chlapcovu adresu.

Policisté s ohledem na nízký věk pachatele i oběti odmítá k případu zveřejnit bližší informace. „Případem se intenzivně zabýváme, ovšem vzhledem k věku obou chlapců nemůžeme poskytnout žádné informace,“ řekla Deníku mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Böhmová.

Ředitel školy Jan Matura potvrdil, že poraněný chlapec není v ohrožení života. „Rodiče byli seznámeni s tím, co se v základní škole skutečně stalo,“ dodal Josef Cikanik, starosta Dalovic. Informoval rodiče, aby předešel fámám a spekulacím. 

antismejd ( 14. prosince 2018 13:30 )

padouchu-velmi chytrá úvaha.dle místa události dávám velmi vysokou pravděpodobnost,že šlo o déža.kdo jinej ve věku 11let by mohl bodat nožem,než ti moc opálení.

dvorece ( 14. prosince 2018 12:28 )

Vidím v tom šikanu. Pobodaný patrně se choval tak, jak se chovat neměl. To je častý problém na českých školách. Nikdo nemá právo ubližovat druhým, takže dostal, co si zasloužil.

smradlavamakrela ( 14. prosince 2018 12:20 )

Parchanti už mají převzít plnou zodpovědnost od deseti let. Ksyndl zblblej internetem. Mlátit, seřezat,malej dvůr a velkej bič.

dandova ( 14. prosince 2018 11:40 )

Proboha, jinak zdraví slouží, doufám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání