Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Kutnohorsku se převrátil skákací hrad: Pět dětí se zranilo!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
23. července 2018
16:56

V Církvici na Kutnohorsku se v pondělí odpoledne převrátil gumový nafukovací hrad. Zranilo se celkem pět dětí, z toho dvě vážněji.

Dvě děti záchranáři odvezli se zhmožděním zad do nemocnice. Další tři děti utrpěly lehká poranění, převzali si je rodiče, kteří je dopravili do čáslavské nemocnice k dalšímu vyšetření.

Prvotní informace mluvily o tom, že hrad vybuchl. Policie ale následně uvedla, že se hrad pouze převrátil. "Příčiny a okolnosti převrácení hradu jsou v šetření policistů. Budou zjišťovat, jestli se hrad převrátil vlivem větru, nebo jestli došlo k zanedbání ze strany provozovatele," řekla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Na začátku července vybuchl nafukovací gumový hrad na pláži v anglickém hrabství Norfolk. Při nehodě zemřela malá dívka. Podle svědků hrad vybuchl nejspíš kvůli velmi horkému počasí a holčičku vymrštil do vzduchu.

Ukecanalama ( 23. července 2018 22:56 )

V poslední době moc podobných nehod...

jajas ( 23. července 2018 18:09 )

Taková náhoda! Jak to tak vidím, jde o tygra, že? A je skoro ve stejné poloze jako na těch fotkách o zabíjení tygrů.......smutné. Tygři nemají dobré dny....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání