Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřeb Silvie, kterou našli oběšenou na vratech: Výsledky pitvy nikdo nechápe

Autor: rc - 
18. června 2018
13:15

Rodina a přátelé se v neděli rozloučili s tragicky zesnulou Silvií M. (†40) z Velkého Mederu. Tu našel manžel s jejich dcerou oběšenou na vratech garáže se zalepenými ústy, svázanými končetinami a s igelitovou taškou přes hlavu. Podle provedené pitvy šlo o sebevraždu. Její nejbližší stále nedokážou pochopit, proč si to udělala.

 „Milovala své děti a vždy byla dobrou manželkou,“ řekla pro server pluska.sk známá Silvie. Čtyřicetiletou ženu našel její manžel s dcerou oběšenou na garážových vratech. Žena měla zalepená ústa, svázané nohy i ruce a přes hlavu měla igelitový pytel. Na první pohled se tedy zdálo, že ženu někdo brutálně zavraždil. Pitva však potvrdila, že šlo o sebevraždu.

Se Silvií se rodina a přátelé naposledy rozloučili v neděli na hřbitově ve Velkém Mederu. Nikdo, kdo Silvii znal, nedokáže pochopit, proč by si něco takového udělala. „Všichni jsme z toho v šoku, nedokážeme si vysvětlit, proč se to rozhodla udělat. Nikdo si na ní nevšiml ničeho zvláštního,“ řekl Silviin švagr  a starosta Zemianské Olče Gustáv Magyarics. Tragicky zesnulou ženu uložili do bílé rakve.

VIDEO: Silvii (†40) našli oběšenou v garáži s igelitkou na hlavě a svázanými končetinami

europa ( 29. června 2018 07:06 )

Takže ona si zalepila pusu, dala si pytel na hlavu, svázala si nohy a ruce a potom se oběsila? Tomu by uvěřil leda blázen, vždyť je to technicky neproveditelné. Copak asi policie tají, koho kryje?

pepen ( 18. června 2018 14:21 )

To ,že se ta mladá holka bodla pětkrát a z toho 2x do srdce-tomu nevěřím ani náhodou!!!Kriminálka ano s tučnými obálkami v ruce od Araba/dealera drog/!!!V této zemi je možný vše.

jidrab ( 18. června 2018 14:13 )

Mě to připadá jako sebevraždy starých lidí které se později museli překvalifikovat jako vraždy. Vrahem byl kdo? Manželé Stodolovi. Nebo co říci na sebevraždu policejního důstojníka nalezeného ve sklepě se sedmi bodnými ranami do zad. Co holka která se bodla pětkrát sama a z toho dvakrát do srdce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání