Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z milovaného psa jim zbyla jen kůže: V osadě z Niny udělali psí sádlo, policie obvinila 4 muže

Autor: dce - 
15. února 2018
16:50

Tragický případ postupně odhalují policisté na Slovensku. Několik mužů tu ukradlo ze zahrady domu v okrese Sabinov fenku huskyho Ninu a prodali ji do romské osady. Zde z nebohé feny udělali psí sádlo, o kterém tvrdí, že má zázračné účinky. Policisté rodině přinesli už jen kůži ze zabité Niny. Policie nyní obvinila čtyři muže z krádeže. 

Ninu zachránila rodina ze Slovenska v šesti týdnech před utracením. Žila s nimi 11 let, jenže 7. ledna zmizela beze stopy. Majitelé si nejprve mysleli, že utekla, jenže za pár dní jim policisté přinesli jen kůži, kterou okamžitě poznali. Byla to jejich Nina…

Kůži policisté našli v romské osadě v Chminianských Jakubovanoch. „Naši spoluobčané z Jarovnice vesele kradou především německé ovčáky, které prodávají do zahraničí. A kradou i jiné psy, které prodávají kolegům v Chminianských Jakubovanoch. Ti je brutálně, bestiálně zabijí a potom jako pochoutku zkonzumují,“ tvrdí ochránci zvířat, kteří o věci informovali na sociálních sítích.

Podle slovenských médií nyní policie z krádeže fenky obvinila čtyři muže. Podle serveru Noviny.sk muži psa odprodali právě v Chminianských Jakubovanoch za pouhých 20 eur! Za utržené peníze natankovali prý benzin.

Muž, který psa koupil, ho předal své sestře, která ho měla nechat zabít. Pak z něj údajně udělali psí sádlo, o kterém se věří, že má zázračné léčivé účinky. Podle všeho to není nijak ojedinělý případ – místní se prodejem psů na sádlo údajně živí.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání