„Dnešek byl delší, než je zdrávo. Jsem unavený... Rozhodl jsem se tudíž, že si lehnu, dám ruce za hlavu a pro jednou se vzdám statusu samostatného muže,“ svěřil se Vincent na Instagramu u selfíčka, na němž vyčerpaně leží na posteli.

Zmíněním o samostatnosti by mohl narážet na fakt, že je po rozchodu s herečkou Sabinou Rojkovou (20) single a tímto způsobem si chce najít novou přítelkyni. Jenže následující Navrátilova zpověď ukazuje, že neshání ani tak lásku, jako spíš někoho, kdo by mu sloužil. Jak se sám vyjádřil, postrádá věrného služebníka a zároveň strážného anděla.

„Potřebuju někoho, kdo mi udělá večeři, někoho, kdo mi na zítra vyžehlí košili, někoho, kdo mi zaleje zahradu, někoho, kdo za mne vyřeší 1000 mailů, někoho, kdo mi řekne něco hezkého, taky někoho, kdo mne uloží do postele a řekne mi pohádku,“ vypisoval na sociální síť.

„Barák mám komplet uklizený, takže to nepotřebuju. To by asi bylo vše. Pokud se nějaká dobrá duše hlásí, tak jsem si jistý, že za vás v nějakém krásném italském kostelíku někdo zapálí svíčku,“ obrací se s prosbou na své příznivce syn Žilkové a dodal: „P. S. Pokud si myslíte, že to je vtip, tak se zasmějte a pak mi přijďte dát masáž, protože mám komplet v čudu záda. P. S. Přivezte jídlo, jsem hladovej!!!!!!“

Představitel studenta Tobiáše z nekonečného seriálu Ulice ve svém zoufalém příspěvku dost přeháněl, ovšem pokud by svou poptávku přece jen myslel vážně, o nabídky by rozhodně neměl nouzi. Jen v komentářích pod fotkou se mu ozvalo hned několik dam, které by mu rády podaly pomocnou ruku.

„Já se hlásím a jaké jídlo by sis dal?“ napsala mu jedna z nich. „Klidně. Napiš adresu a není problém,“ zareagovala zase jiná. Jen těžko říct, zda Vincent některou z nich kontaktuje, nebo se spíše bude dál spoléhat sám na sebe. Ostatně ještě nedávno tvrdil, že mu žít bez přítelkyně nevadí.

VIDEO: Vincent Navrátil těsně po rozchodu o tom, jaké je to být single.

Video
Video se připravuje ...

Syn Žilkové bude v Tváři! Vincent Navrátil věří, že všem vytře zrak 

Fotogalerie
31 fotografií