Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ozbrojené sestry v akci: Lupičky převlečené za jeptišky přepadly banku

Autor: shp - 
30. srpna 2017
14:36

Přestrojené jako jeptišky přepadly banku v pensylvánském městě Tannersville. Od té doby po nich pátrá policie i FBI. Lupičky jsou ale stále na útěku. 

Banku Citizens Bank v Tannersville přepadly ozbrojené sestry v akci v pondělí třicet minut po dvanácté hodině polední. Kriminálnice zachytila průmyslová kamera v bance.

Obě falešné jeptišky měly na sobě hábity a sluneční brýle. Lup si odnesly v taškách, které měly s sebou. Podle policie byly obě ženy hispánského původu a vysoké přes metr a půl.

Kolik peněz ale sestry v akci ukořistily, není jasné. FBI ani banka tuto informaci nezveřejnily. Půjde však o velkou, pravděpodobně několikamilionovou sumu. Při přepadení naštěstí nebyl nikdo zraněn.

Podívejte se, jak muž dvakrát přepadl banku v Moskevské ulici

whynot ( 31. srpna 2017 23:40 )

vy jste fakt banda kreténů. proč lidem lžete? v každém anglicky psaném článku o nich je uvedené, že neukradly nic, protože je vyplašil alarm. navíc jak by si podle shp odnesly milióny v jedné malé tašce? nechápu, jak tohle můžete vůbec zveřejnit. to tam zaměstnáváte neschopné opice? dle tristního článku zřejmě ano. tenhle amatérismus není ani za banán, natož regulérní plat. styďte se!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání