Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šla na kontrolu a začala rodit: Žena přivedla na svět chlapečka u gynekologa v ordinaci!

Šla na kontrolu a začala rodit: Žena přivedla na svět chlapečka u gynekologa v ordinaci! (Ilustrační foto)
Šla na kontrolu a začala rodit: Žena přivedla na svět chlapečka u gynekologa v ordinaci! (Ilustrační foto)  (Autor: iStock)
Autor: rc, aba - 
22. března 2017
10:24

Pořádný poprask se odehrál v gynekologické ordinaci v Nýřanech! Nastávající maminka přišla na kontrolu, když na ni přišly porodní bolesti a začala rodit. 

V úterý dopoledne do gynekologické ordinace přišla nastávající maminka. Mělo se jednat o běžnou kontrolu. Ovšem v ordinaci na ženu přišly porodní bolesti a začala rodit! Na místo okamžitě vyrazila záchranná služba. Chlapeček se však na svět dral tak rychle, že záchranáři ve spolupráci s gynekologem museli ženu odrodit na místě.

 „Maminka začala rodit při příjezdu naší výjezdové skupiny, takže jsme ve spolupráci s místním lékařem přivedli na svět zdravého chlapečka, kterého jsme i s matkou předali do péče gynekologicko-porodnické kliniky Fakultní nemocnice Lochotín,“ potvrdil serveru Krimi-Plzeň.cz mluvčí záchranářů.

Hříčka přírody: Narodila se dvouhlavá siamská dvojčata

V Mexiku byli lékaři u porodu hodně překvapení. Ženě, jejíž věk ani identita není známá, se narodila siamská dvojčata, která sdílejí většinu orgánů, ale každé má vlastní hlavu a mozek.

Video  Hříčka přírody: Narodila se dvouhlavá siamská dvojčata.  - YouTube
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání