Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Královna plesu Verešová a folklórní Buckingham!

  • 21. února 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Georgia Kousoulou (25)

    Britská televizní hvězdička si vyrazila o víkendu na párty v hodně odvážném oblečku. Šaty, které oblékla, vypadaly spíše jako kostým pravěké postavičky Vilmy Flinstoneové. Odvážná Georgia v něm však bez ostychu vyrazila mezi lidi a to, že neměla ani podprsenku, už bylo asi vedlejší. Odvaha se cení, ale příliš vkusné to není.

    Georgia Kousoulou
    Autor: profimedia.cz
  • Adriana Lima (35)

    Další, komu rozhodně při výběru outfitů nechybí odvaha, je brazilská supermodelka Adriana Lima. Ta se ve světě módy pohybuje od svých třinácti let, a tak se opravdu vyzná. I když jsou její modely velmi často dost vyzývavé, nikdy nejsou nevkusné nebo laciné. Na londýnské akci kosmetické značky Maybelline byla sice celá v černé, ale i tak zastínila všechny ostatní ženy. Kožené minišaty s odhalenými rameny a efektními stříbrnými zipy jí padly jako ulité.

    Adriana Lima
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Adriana Lima na přehlídkách Victoria´s Secret • VIDEO: youtube.com_Paloma F./BPŽ

  • Andrea Kerestešová-Růžičková (32)

    Slovenská modelka a herečka si nenechala ujít Česko-Slovenský ples v Obecním domě, kam dorazila po boku svého manžela Mikoláše Růžičky. K této příležitosti oblékla smaragdově zelené šaty s odhalenými rameny, které svým střihem úplně schovaly její perfektní postavu. Stejně tak líčení a účes nebyly úplně ideální. Všechno dohromady krásné Andree přidalo několik let navíc, a to určitě žádná žena nechce. Tohle nás zklamalo...

    Andrea Kerestešová
    Autor: profimedia.cz
  • Andrea Verešová (36)

    Ples si nenechala ujít ani nejslavnější slovenská kráska Andrea Verešová a nikoho nepřekvapí, že se stala jeho královnou. Rudé šaty s krajkou, tylem a nadýchanou sukní jsou prvními plesovými šaty z kolekce, kterou Andrea spolu s návrhářkou Zuzanou Lešak připravila. A jsou opravdu perfektní!

    Andrea Verešová
    Autor: profimedia.cz

  • Celeste Buckingham (21)

    Slovenská zpěvačka Celeste Buckingham dorazila na ples v Obecním domě v šatech inspirovaných slovenským folklórem. Jako recese nás to velmi zaujalo, ale příliš slušivé to nebylo. Mladá zpěvačka si může dovolit mnohem více sexy modely, než je tento. Ale jedno se musí nechat. Rozhodně byla středem pozornosti!

    Celeste Buckingham
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.