Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při nehodě jí zemřela celá rodina: Natálka (18) pohřbila maminku, tatínka i bratra

Autor: aba - 
27. ledna 2017
17:48

Strašlivá dopravní nehoda, která si vyžádala životy takřka celé rodiny, se stala v sobotu. Mladičká Natálie (18) ve zlomku sekundy přišla o všechny svoje nejbližší a v pátek se konal pohřeb. Na smuteční akci dorazily stovky lidí.

Tragická nehoda se stala v sobotu na Slovensku. Auto řídil Josef (†42), který se při předjíždění nestihl včas zařadit zpátky a čelně se střetl s protijedoucím autem. Řidič protijedoucího vozu, dvacetiletý Filip, stále bojuje v nemocnici o život. Náraz auto rodiny vymrštil mimo silnici a po dopadu z něj zbyl jen šrot. Josef, jeho žena Marcela (†40) a jejich syn Adrián (†17) byli bohužel na místě mrtví.

Tragédie je o to horší, že doma na ně čekala čtvrtá členka rodiny, osmnáctiletá Natálka. Té zachránilo život jen to, že zůstala ten den doma s přítelem. Natálka tak sice přežila, ale teď zažívá nejhorší chvíle svého života. Musela totiž pohřbít celou svoji nejbližší rodinu.

Pohřeb se konal v kostele a jako první přišla Natálka s přítelem. Chodila od rakve k rakvi a loučila se se svojí rodinou a její přítel jí byl v těchto chvílích velkou oporou, když ji celou cestu podpíral. Po mši, které se zúčastnili přátelé a příbuzní rodiny, se smuteční průvod přesunul na hřbitov, kde byl připraven pro rodinu trojhrob. V tu chvíli musela Natálku podpírat už i její babička. V malém městečku Raková, kde se všichni vzájemně znají, je to celé nevýslovná tragédie. Místní lidé ale drží pospolu a osiřelé Natálce pomohou. 

moiaza ( 27. ledna 2017 22:58 )

a-z- + sukin.se.vraci proč dáváte stále všem najevo svou "inteligenci"? Proč každému zde říkáte, že jste pubrťáci a nevychování hulváti? Vždyť my to všichni již víme. To nemusíte stále dokola všem dokazovat. My víme, že jste "Havlovy děti".

amaliana ( 27. ledna 2017 19:23 )

ano, je to strašné a chudák holka, ale nehodu zavinil její táta, zabil jí maminku, bratra a sebe....navíc ohrozil život řidiče v protijedoucím voze - za mě blbec, co je škoda - že nejel sám a nenarval to do stromu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání