Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Milan zmizel beze stopy: Policie po něm marně pátrá už měsíc

Policie pátrá po nezvěstném Milanovi: Neviděli jste ho?
Policie pátrá po nezvěstném Milanovi: Neviděli jste ho?  (Autor: liberecká drbna)
Autor: dce - 
22. ledna 2017
13:59

Milan zmizel loni, krátce před Vánoci. Ani po měsíci však policie není o nic blíž jeho nalezení. Neviděli jste ho?

Pátrání po Milanu Slukovi (24) trvá už od 21. prosince. Z pátku na sobotu 17. prosince si s přáteli vyrazil do centra Liberce na firemní večírek. Asi ve dvě ráno se s přáteli rozloučil u kebabu na Fügnerově ulici a zamířil domů.

Tam ale nedošel. Telefon má vypnutý a nikomu se od osudného dne neozval. Kromě policie po něm pochopitelně pátrá i rodina a přátelé.

Mladík bydlí v současné době na jiné adrese než jeho rodiče, a to s kolegou z práce. Ten také o tom, že se nevrátil do místa současného bydliště, informoval jeho rodiče. Ihned po přijetí oznámení provedli policisté prověrky v místech možného výskytu mladíka, tj. v místě trvalého bydliště a jeho blízkém okolí, u kamarádů, v místech vlakových a autobusových nádraží apod. Veškerá prozatímní pátrání byla zatím neúspěšná. Poslední lokalizace jeho mobilního telefonu mají kriminalisté ze dne 17. prosince 2016 z odpoledních hodin, kdy byl lokalizován v centru města,“ popsala policejní mluvčí.

Milan je přibližně 175-180 cm vysoký hubené postavy. Má špinavě blond vlasy, zelenohnědé oči a nosí rezavé strniště. V den zmizení na sobě měl lehkou sportovní bundu modré barvy, z vnitřní strany červené barvy, modré rifle, šedomodré triko s krátkým rukávem, modré sportovní boty s červeným logem Nike. Na krku měl stříbrný řetízek bez přívěsku. U sebe měl mít finanční hotovost ve výši 3 tisíc korun.

Policie pátrá po nezvěstném Milanovi: Neviděli jste ho? Policie pátrá po nezvěstném Milanovi: Neviděli jste ho? | liberecká drbna

dietr ( 22. ledna 2017 19:11 )

jestli si nešel zaplavat...

pavelkopeckyjezmrd ( 22. ledna 2017 14:52 )

 Gay.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání