1. Relaxační pobyt

Den matek se nezadržitelně blíží a vy stále nevíte, čím maminku obdarovat? I maminky si musí odpočinout od každodenního shonu a spěchu. Proto jí dopřejte ničím nerušený relax v péči zkušených masérů ve wellness hotelu Vista. Krásný víkend si může zpestřit procházkou po „Stezce v oblacích“, která je postavená v nadmořské výšce 1116 metrů a měří 55 metrů.

Autor: www.dolnimorava.cz


2. Hodinky

Náramkové hodinky by určitě neměly chybět žádné ženě. Neslouží pouze jako ukazatel času, ale v dnešní době jsou hodinky zejména výrazným oděvním doplňkem. V hodinkách Qualla se snoubí moderní design s nadčasovou klasikou. Tento model je ideálním doplňkem k elegantnímu pracovnímu oblečení i víkendovému outfitu.

Autor: Storm


3. Darujte zážitek

Vaše maminka zajisté ocení, když si jednou za čas najde chvilku sama pro sebe. Skvělý dárkem pro ni může být například voucher na romantickou večeři do její oblíbené restaurace, lístky na divadelní představení či na koncert.

Autor: Shutterstock.com


4. Šperky

Poděkujte mamince prostřednictvím dárku trvalé hodnoty, který vyjádří vaše city. Není to jen máma – je to také žena a všechny ženy mají rády šperky. A v tomto ohledu si zaslouží něco speciálního. Ať už hledáte dárky „od dětí“, pro svou manželku, nebo pro vlastní mámu, PANDORA nabízí půvabné ručně dohotovené šperky, které zanechají na tento Den matek jistě trvalé vzpomínky.

Autor: Pandora


5. Kvalitní prádlo

Každá žena umí ocenit padnoucí prádlo. Proto vaši maminku obdarujte dárkovým poukazem na luxusní francouzské spodní prádlo, plavky a další doplňky od značky Oxalis dessous. Záleží jen na ní, jak s dárkovým poukazem naloží.

Autor: Oxalis Dessous


6. Automobil

Stále jezdí vaše maminka autem, kterým vás před x lety vozila do školy? Dopřejte ji něco lepšího – ona si to zaslouží. ŠKODA Rapid Spaceback fresh je cenově dostupný, spolehlivý a designově povedený vůz. S HAVEX AUTO si tento vůz můžete pořídit již od 5 999 Kč za měsíc.

Autor: HAVEX-auto


7. Něco do bytu

Co takhle originální bytový doplněk? Můžete vybírat například z různých ozdobných svícnů, tapet na stěny, dekoračních polštářků či vonných směsí, které umí provonět celý byt. Všemožné dekorační doplňky a ručně vyráběný nábytek najdete na www.homelove.cz.

Autor: www.homelove.cz

8. Životní síla

Minerálům se již po staletí přisuzuje magická síla. Nejenže nádherně vypadají, ale také oplývají léčivými vlastnostmi. Drahé kameny a minerály mohou dodat svému nositeli životní energii, přinést štěstí, zdraví a lásku. Jaké vlastnosti drahé kameny a minerály mají, se dozvíte zde.

Autor: www.svetmineralu.cz

 Další tipy na dárky ke dni matek čtěte ZDE