Hollywoodský herec má na svém kontě už mnoho divácky úspěšných filmů a spoustu cen, ale jedné pořád ne a ne dosáhnout! Po sobotním triumfu už je ale slavné zlaté sošce na dosah!

V sobotu večer se v městě andělů předávaly ceny SAG Awards 2016 a ocenění za nejlepší herecký mužský výkon v hlavní roli si odnesl známý hollywoodský sukničkář.

Leonardo DiCaprio si sošku z těchto cen odnesl úplně poprvé. Na udílení cen se také potkal se svou krásnou kolegyní Kate Winslet.

Herci se poprvé potkali na natáčení filmu Titanic v roce 1997! Krásná Britka si ve slavném filmu Jamese Camerona zahrála Rose DeWitt Bukaterovou a Leo Jacka Dawsona.

A přesto, že už od natáčení uběhlo dlouhých devatenáct let, přátelství jim vydrželo až do teď. Krásná herečka, která už má doma vystaveného Oscara, si tentokrát sošku bohužel neodnesla, ale svému kolegovi držela palce. Jakmile se divadlem rozeznělo DiCapriovo jméno, vstala a triumfujícího kamaráda vroucně objala. Téměř to vypadalo, že se z ceny raduje víc, než samotný Leo!

„Jsem zahanben, protože tohle je od vás všech, mých hereckých kolegů. Z hloubi srdce vám děkuji,“ řekl herec v děkovné řeči. No, a teď vzhůru na Oscary!

Fotogalerie
10 fotografií