Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Celebrity na dovolené: Drew Barrymore chytá ryby, Eva Longoria si užívá na lodi!

  • Jessica Alba si užívala v Mexiku s celou rodinou.
    29. srpna 2015 | 06:00

    Každý si ke svému letnímu odpočinku vybere něco jiného. Někdo rád leží u moře, jiní relaxují aktivní návštěvou památek nebo třeba rybařením. Podívejte se, kde a jak tráví volné letní dny světové celebrity.

  • Reese Witherspoon (39)

    Dovolená
    Autor: instagram
    Herečka Reese Witherspoon byla se svou patnáctiletou dcerou a se svou matkou v Itálii. Navštívily snad všechna známá místa a nemohly vynechat ani vynikající italskou zmrzlinu. Na svůj Instagram napsala: „Co by to bylo za dovolenou bez spousty vynikajícího jídla.“

     

  • Lena Dunham (29)

    Dovolená
    Autor: instagram
    Hned po přistání v Japonsku nemarnila herečka Lena Dunham čas a začala si užívat místních tradic. Zašla si například do lázní na masáž horkými kameny, které se říká Ganban'yoku.

  • Drew Barrymore (40)

    Dovolená
    Autor: instagram
    Herečka Drew Barrymore si letošní léto užívala na pláži v Kalifornii společně se svými dcerami. Rozhodně se jen neválela na lehátku. Také si zarybařila v Idahu. Rybářský prut v jedné ruce a v té druhé studené pivo. To je celebrita, jak má být!

  • Gwyneth Paltrow (42)

    Dovolená
    Autor: instagram
    Herečka Gwyneth Paltrow si společně se svým přítelem Bradem vyjela do Itálie, konkrétně do města Positano, kde pořídili tuhle romantickou fotku při západu slunce. Na konci léta ještě plánují strávit týden na Havaji.

  • Olivia Palermo (29)

    Dovolená
    Autor: instagram
    Známá modelka a módní ikona Olivia Palermo si užívala letošní léto na Ibize se svým manželem a pár přáteli. Na svém Instagramu zveřejnila fotku z lodi z ranního plavání.

  • Taylor Swift (25)

    Dovolená
    Autor: instagram
    Zpěvačka Taylor Swift tráví své volné letní dny na Havaji. Pro Taylor není dovolená jen legrace a povalování se po pláži, proto se vydala i na výlet za pozorováním velryb a krásné havajské přírody.

  • Jessica Alba (34)


    Dovolená
    Autor: instagram
    S manželem a dvěma dcerami vyrazila herečka Jessica Alba do Mexika. Na svůj Instagram napsala: „Není místo, kde bych byla raději.“ A uznejte, vypadá opravdu spokojeně!

  • Eva Longoria (40)

    Dovolená
    Autor: instagram
    Během několika týdnů se herečka Eva Longoria ukázala ve Španělsku a Itálii. Vyjela si se skupinou přátel a se svým přítelem na lodi a náramně si to užívala.

Autor: mat
Diskuse ke článku
.