Už se zdálo, že půvabná herečka s latinskoamerickým původem už vlastní dítě mít nebude. Částečně na tom měla zřejmě vinu její úspěšná kariéra, ovšem Longoria měla také pořádnou smůlu na chlapy. Poprvé byla vdaná za kolegu Tylera Christophera (45), ale rozvod přišel už po dvou letech.

Podruhé do toho praštila s basketbalistou Tonym Parkerem (35), jehož příjmení jednu dobu hrdě nosila za svým jménem. Až do té doby, než partnerovi přišla na nevěru a po čtyřletém manželství se s ním rozvedla.

Snad v jejím případě opravdu platí, že do třetice všeho dobrého. Loni řekla »ANO« obchodníkovi a magnátovi José Antoniovi Bastónovi, který bývá přezdíván Pepe. Když se ale v květnu šťastné novomanželky ptali, jestli přijde na řadu i miminko, moc nadějně to nevypadalo. „Mohla bych, ale myslím, že tady už mi ujel vlak. Ale můj život je i tak krásně naplněný.“

Jenže člověk míní... Nakonec se Evě poštěstilo přijít do jiného stavu i po čtyřicítce. Nedávno to prozrazovalo její rostoucí bříško a posléze vše potvrdila i její mluvčí. Někdejší hvězda Zoufalých manželek je prý ve čtvrtém měsíci těhotenství a jen září. Radost má jistě i její manžel, který už ale vlastní děti má. S exmanželkou Natalií Esperón (43) zplodil tři děti. Bohužel čtvrté miminko jim zemřelo při porodu.

VIDEO: Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu

Video
Video se připravuje ...

Eva Longoria s Victoriou Beckham se baví na Snapchatu Instagram.com

 

Fotogalerie
52 fotografií