Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Policejní manévry na skládce na Mělnicku: Hledají tělíčko novorozeněte!

Autor: ČTK ljš - 
23. července 2015
20:48

Další krkavčí matka? Policisté od čtvrtečního odpoledne prohledávají skládku Uhy na Mělnicku. Pátrají po mrtvém novorozeněti, které jeho matka hodila do popelnice.

Pátrání začalo dnes odpoledne, kdy anonym ohlásil, že žena, která byla těhotná, už těhotná není, ale dítě nemá. „Na základě zjištěných informací, které policisté vyhodnotili, nyní prohledáváme prostory skládek na Mělnicku,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Podle serveru Tíseň.tv už kriminalisté ženu zadrželi. Dítě porodila přibližně před 10 dny a tvrdí, že se narodilo už mrtvé. Její tvrzení tak může potvrdit nebo vyvrátit jedině pitva, nález tělíčka je proto klíčový.

Video Police hledá mrtvolu mimina na skládce - David Malík, Lucie Šulcová
Video se připravuje ...

Mrtvého novorozence v igelitové tašce našli policisté v červnu v kontejneru na odpadky v Mníšku pod Brdy u Prahy. V souvislosti s tímto případem zadržela policie na konci června ženu, další podrobnosti, ani to, zda šlo o jeho matku, policisté zatím nezveřejnili.

majojo ( 24. července 2015 13:25 )

Tak to je mi zas dobrá akce: Novorozence hodila krkavčí matka do popelnice (tedy jak on říká) a policajti, místo aby řešili akutní úkoly, prohrabávají odpadky? Nebo má bulvár trošku zkreslené informace a polcie ví víc, než Šm,uclerová?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání