Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Asiat, který napadl blondýnku: Obvinili ho z pokusu o vraždu!

Autor: rvs, ljš - 
16. prosince 2014
16:21

Zrůda, která o víkendu brutálně zaútočila na mladou ženu, už je za mřížemi. A rozhodně zpoza nich jen tak nevyjde. Asiat (25), který žil v Česku zřejmě ilegálně, má totiž na krku obvinění z pokusu o vraždu! Navíc stále není vyloučeno, že je pachatelem i druhého napadení, ke kterému došlo o den později.

"S ohledem na skutečnost, že útok na poškozenou byl značně brutální, a mohl vést ke smrti napadené, obvinil vyšetřovatel zadrženého z trestného činu vraždy ve stádiu pokusu," potvrdil dnes pro Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Mladík si svou oběť vyhlédl v sobotu brzy ráno v autobuse na Jižním Městě. Právě se »společensky unavená« vracela z večírku. „Vystoupil společně s ní, po pár metrech ji strhl na zem, sedl si na ni a začal ji rdousit,“ popsala policejní mluvčí Jana Rösslerová.

 

Mladá žena útočníkovi na chvíli utekla. „Sebrala veškerou sílu a podařilo se jí doběhnout k nejbližšímu domu, kde zvonila na zvonky a volala o pomoc,“ uvedla policejní mluvčí. Mladík ji vzápětí znovu napadl a utekl až ve chvíli, kdy upadla do bezvědomí. Zřejmě si myslel, že je mrtvá…

 

 

Podobný případ se o 23 hodin později stal v pražských Petrovicích. Obětí útoku se tentokrát stala opět žena (33). „Náhodný kolemjdoucí ji nalezl ležet pod stromem na křižovatce ulic Archimédova a Rezlerova. Měla potrhané oblečení a nekomunikovala. Záchranná služba ji vzápětí převezla v kritickém stavu do nemocnice,“ okomentovala to policejní mluvčí.

 

I tato žena přijela podle zjištění kriminalistů na místo autobusem. „Zatím není prokázáno, že i tento čin spáchal stejný pachatel. Žádáme svědky, kteří se v neděli po půlnoci pohybovali na Hájích a v Petrovicích, případně v tuto dobu jeli autobusem číslo 511, aby volali na policejní linku 158,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan. Napadená žena je střední postavy, vysoká přibližně 175 centimetrů. Na sobě měla tmavou manšestrovou bundu do pasu s kapucí s imitací kožešiny, bílou mikinu s oranžovou kapucí a bílé kalhoty.

 

tymitaky ( 16. prosince 2014 18:22 )

Houby, já jsem američan z Vysočan.

pgga.. ( 16. prosince 2014 17:40 )

protože bagr

pgga.. ( 16. prosince 2014 17:39 )

a který šikmooký,co navštěvují ZŠ vypadají na slovany,Ty budeš taky asiat

tymitaky ( 16. prosince 2014 17:08 )

No, na slovana moc nevypadá.

naser ( 16. prosince 2014 16:57 )

Evidentni muslim, akorat mu nerostou fousy, pac je asiat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání