Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exšéf nemocnice Na Homolce: U známého ukryl kufr plný zlata

Exřiditel Homolky Vladimír Dbalý skončil ve vazbě.
Exřiditel Homolky Vladimír Dbalý skončil ve vazbě.  (Autor: ČTK)
Autor: max - 
29. srpna 2014
12:12

Bankovky a zlaté cihličky v hodnotě 50 milionů korun. Velký kufr plný peněz a zlata si bývalý šéf nemocnice Na Homolce Vladimír Dbalý viněný z korupce ukryl u svého známého. Vyšetřovatelům se ho přesto podařilo vypátrat. Dbalého kamarád prý netušil, co kufr obsahuje.

Informaci o kufru naditým zlatem přinesl server lidovky.cz. Jakou sumu se v něm policistům ale podařilo najít, přesně neví. Údajně kolem 50 milionů. Když detektivové balíček otevřeli, Dbalého známý se prý tvářil překvapeně. Tvrdil, že netušil, co v kufru je. Jen chtěl oplatit službu starému příteli.

Smyčka okolo Vladimíra Dbalého se rychle stahuje a jeho obhajoba je stále komplikovanější. Policie už dříve našla jeho diář, kam si měl zaznamenávat informace o úplatcích. Údajně objevila i fotografie, kterého ho zachycují s mnoha miliony korun.

Exředitel nemocnice se vyžíval v luxusu. Jezdil na exotické dovolené, sbíral drahé hodinky a hodnotné známky, kupoval diamantové šperky a archivní alkohol. Do konce loňského roku prý také pravidelně odebíral kokain.

frantacizek ( 29. srpna 2014 15:25 )

s mám se Rath soutěží o největšího troubu korupčníka uplynulého roku. Těžko říci, kdo to vyhraje a dostane lepší celu s méně ztopořenými romáky

reknirmareno ( 29. srpna 2014 15:21 )

A kdepak mas Bema,Topolanka...etc?

sores ( 29. srpna 2014 15:20 )

 V Česku snad už krade každý druhý, hnus všech hnusů. Už se nedá nikomu a ničemu věřit. To je snad mánie v těch zlodějnách, každý chce být co nejdříve multimilionář tak se jde přes mrtvoly. Tohle až v takovém měřítku nikdy neexistovalo. Dovolují si, protože ví, že češi si rádi nechávají n.asrat na hlavu a neozvou se, strach jim to nedovolí. A to se právě hodí zlodějům a politikům.

reknirmareno ( 29. srpna 2014 15:19 )

reknirmareno ( 29. srpna 2014 15:16 )

Presne!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání