Přítelkyně č. 1
Eliška z Ostravy
Široký úsměv, vřelé objetí a nakonec sladké políbení. Tak probíhala návštěva Elišky z Ostravy, kterou do vily pozval sám Josef Rychtář. Paní Eliška byla prý velkou a dlouholetou fanynkou Ivety Bartošové, dokonce tvrdí, že se znaly.

Podle jejích lačných pohledů a pusinek však bylo jasné, že je fanynkou i samotného vdovce. „Požádala mě, zda by se se mnou mohla vyfotit, nejspíš se chtěla pochlubit v Ostravě. Pak se mě zeptala, jestli bych jí dal pusu. Stejně takovou pusu dám svým blízkým nebo kamarádce, nehledejte v tom nic vážnějšího,“ svěřil se tehdy Rychtář Blesku.

Přítelkyně č. 2
Mamina Barbora (32)
Nová žena se u Rychtáře v Uhříněvsi objevila přesně tři měsíce poté, co život Bartošové vyhasl pod koly jedoucího vlaku. „Má k němu  více než důvěrný vztah, a to už delší dobu. Několikrát u něj spala a dokonce tam měla i syna,“ prozradil Blesku zdroj blízký novému páru.

Poslední Rychtářova noc v Uhříněvsi před tím, než se musel vdovec podle dohody s rodinou Artura Štaidla (17) odstěhovat z Ivetiny vily, byla prý hodně divoká. „Dokonce se pohádali a on ji pak přesvědčoval, ať se vrátí, když chtěla v noci odjet,“ popsal zdroj.

Přítelkyně č. 3
Petra Jasáková (29)
„Josef je můj přítel a chodíme spolu už tři měsíce, žádnou jinou kromě mě nemá a Bára rozhodně není jeho přítelkyně!“ rozčílila se na redaktora Blesku Jasáková. Naše včerejší odhalení nové přítelkyně ji velmi rozezlilo.

„Naposledy jsem u něj byla před týdnem z pátku na sobotu a bylo to krásné, budeme spolu plánovat i budoucnost,“ šokovala údajná milenka. Jenže sám vdovec o ničem neví a opět tvrdí, že se jedná pouze o fanynku, která pouze využila jeho důvěřivosti.

Galerie dalších náhodných známostí říčanského svůdníka:

Jana Podlešáková (27)
alias prostitutka Caroll
Samozvaná přítelkyně Josefa Rychtáře slibovala na erotických seznamkách celou noc rozkoše. V rozhovoru přitom dříve uvedla: „Já jsem se do něj zamilovala, no.“

Rychtář potvrdil, že u něj Jana byla na návštěvě, jakýkoliv vztah či tělesný kontakt však popírá. „Neznal jsem ji. Ona mě kontaktovala i telefonicky. Když řekla, že je mojí novou přítelkyní, přestal jsem s ní komunikovat,“ řekl Rychtář znechuceně.

Zpěvačka obdivovatelka   
Jezdila za Ivetou Bartošovou na koncerty po celé republice. Hned po její smrti přijela naštvaná říct Rychtářovi, co si o něm myslí. Ten ji pozval do domu a po několika hodinách se loučili jako velcí přátelé. Podlehla jeho šarmu?

Vlaďka Šuleková (44)
Vešla ve známost jako přítelkyně Rychtářova úhlavního soka Zdeňka Macury (40). Jenže když od něj odešla, byl to právě Rychtář, kterému vprostřed noci volala a prosila ho o pomoc. V uhříněveské vile už dvakrát vdovce navštívila a stali se z nich přátelé.
 
Travestita Diana
Poprvé se objevil na pohřbu zpěvačky, kde se veřejně zastával vdovce Josefa Rychtáře a ve světlke ramp vyhrožoval demonstrativním sebeupálením. „Jsme v kontaktu, byla jsem u něj,“ prozradila s významným úsměvem chlupatá krasavice.

Psychiatr Jan Cimický: Rychtář je pro ženy přitažlivý drsňák!
Jak je možné, že Josef Rychtář přitahuje vzdor své pověsti hrubiána a neurvalce tolik žen? „Pro spoustu žen je přitažlivý drsňák, který by se dal napravit a předělat k obraz svému,“ řekl Blesku psychiatr Jan Cimický.

„Určitá výjimečnost na jedné straně přitahuje i výjimečnost na straně druhé. Je pro tyto typy žen přitažlivý tím, že je odsuzován veřejností, a určité typy žen to přitahuje,“ dodává psychiatr.