Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Chladnokrevný vrah taxikářů: Tohle jsou místa, kde lovil zabiják!

Autor: Richard Veselý - 
19. dubna 2014
05:00

Chladnokrevný vrah! Policie včera potvrdila informace Blesku o tom, jak proběhly vraždy dvou taxikářů v Praze. Poté, co zabiják popravil svoji první oběť, vrátil se do centra Prahy, aby zabíjel znovu! Nejdříve si na pražském Starém Městě vyhlédl první oběť, taxikáře Milana P. (†58). Když ho zavraždil a jeho tělo vyhodil z auta, vrátil se stopnout si Daniela C. (†25).

Policie zveřejnila místa, na kterých taxikáři svého posledního pasažéra nabrali. Podle všeho jím byl muž, který je jen o chvíli později chladnokrevně zavraždil. „První taxikář projížděl svým černým superbem ulicemi Rytířská a Husova ve čtvrtek 10. dubna ve 23 hodin a 15 minut,“ uvedla pražská policejní mluvčí Hana Jeřábková. S popravou Milana P. se ale vrah nespokojil.

O dvě a půl hodiny později a o dva kilometry dál si stopnul Daniela C. „Mladší z taxikářů odjel s posledním zjištěným zákazníkem svým Renaultem z Ječné ulice v jednu hodinu a čtyřicet minut,“ uvedla pražská policejní mluvčí Hana Jeřábková.

Místa, kde vrah nastupoval... Místa, kde vrah nastupoval... | redakce

Zabíjel třikrát

Teorie Blesku, že vrah zabíjel třikrát, se potvrdila. Vraždu pražského taxikáře Petra S. (†42), která se stala letos v lednu, i nynější vraždy Milana P. a Daniela C. totiž policie vyšetřuje jako jeden případ. Všichni tři muži byli zabiti malorážkou, střelou do hlavy z bezprostřední blízkosti. Podle informací Blesku však balistická expertíza nepotvrdila, že by stejnou zbraní byla v únoru zavražděna i Danuše S. (†62) v tramvaji číslo 17.

3dots ( 19. dubna 2014 13:41 )

Hezký nápad, ale: myslíte kamerový systém, který současně ukládá záznam na vzdálený disk nebo tak? Protože co je jen v autě není problém rozbít a sebrat. A tu lepší techniku si bude hradit řidič, že.. To mi neprůstřelné přepážky přijdou schůdnější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání