Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chovanec v ústavu bodl vychovatele šroubovákem do krku, jeho kolegyni s kamarádem zkopali

Seniorka spadla do výkopu, vytáhli ji strážníci městské policie
Seniorka spadla do výkopu, vytáhli ji strážníci městské policie  (Autor: policie)
Autor: ČTK - 
25. března 2014
14:49

Policie vyšetřuje napadení ve Výchovném ústavu v Králíkách na Orlickoústecku. Dva mladíci v noci na dnešek zbili dva pedagogy a zranili je. ČTK to řekli zástupci policie a ústavu.

Preventista a právník ústavu Jan Rytíř v tiskové zprávě uvedl, že čtrnáctiletý chlapec vběhl v noci do klubovny a vrazil vychovateli šroubovák do krku. Vychovatelka slyšela křik a běžela se podívat, co se děje. Útočník ji povalil na zem a kopal jí do hlavy a těla. Další 15letý mladík se k útoku na ženu přidal.

"Muž ročník 1971 utrpěl drobnou ranku na krku a vezl se na ORL do Ústí nad Orlicí. Šlo o centimetrovou ranku, tři centimetry od tepny. Nedošlo k nárůstu hematomu na krku, pacient byl zcela kompenzován v době našeho zásahu. Ženu jsme neošetřovali," řekla dnes ČTK mluvčí Zdravotnické záchranné služby Helena Škuligová.

Policie je na poskytování informací skoupá, případ je v samém počátku a vyšetřovatelé ještě nevyslechli všechny svědky. "Prověřujeme protiprávní jednání, ke kterému v ústavu mělo dojít," uvedla pouze policejní mluvčí Lenka Vilímková.

Mladší z chlapců se po chvíli rozběhl zpět do klubovny. Vychovatelce se dalšímu mladíkovi podařilo vymanit a zamkla se ve vychovatelně a zavolala policii. Mezitím již zraněný vychovatel vyšel ven z budovy, kde se jej ujali záchranáři a policie, kteří už dorazili na místo napadení.

"Po útoku chlapci utekli ven oknem, nicméně byli po chvíli díky bleskovému profesionálnímu zásahu policistů dopadeni," uvedl v písemném prohlášení Rytíř.

jahodove_ticho ( 25. března 2014 19:51 )

jahodove_ticho ( 25. března 2014 19:51 )

Ale no tak s pravdou ven, byl gangbang v kupéčko, a projeté "áčko" potěšilo Vaši romantickou duši prasete

jahodove_ticho ( 25. března 2014 19:49 )

fetuješ????

kqasabubu ( 25. března 2014 17:35 )

Možná se pletu,ale domnívám se,že útočníci nepatřili k těm nejbělejším.

abvydavatelstvi ( 25. března 2014 16:50 )

Chyba je v celkové výchově.... Jela jsem ve vlaku z Prahy....... do kupé si prisedla parta hlučných mladých lidi... dva spolucestujici odešli... já jsem zůstala.... protože jsem měla mistenku avlak byl plný.... děcka se chovaly dost divoce.... po čase jsem se zeptala kam jedou... jak dlouho budu trpět.... začali se smát a potom jsme si povidali až do Olomouce.... zjistila jsem že to byli velmi šikovni inteligentní lidi... kteří studovali.. měli zajímavé Koníčky o kterých se rozpovidali.... a cesta nám příjemně ubehla.... Chyba dospělých je že jsou příliš zahledeni do sebe a málo se věnují dětem nebo mládeží... s dětmi je třeba jednat jako s kamarády..... nedávat najevo žádnou nadřazenost tím že oni jsou děti a vy jste dospělí... nezapomeňte že i vy jste byli dětmi....!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání