Andrea Verešová vs. Alexandra

Andrea Verešová a sestra Alexandra
Autor: archiv Blesk

Kdyby o šest let starší sestra Andrey (31) měla o dvacet kilogramů méně, tak by každý na první pohled poznal, že je z rodu Verešových. Dlouhé tmavé vlasy, výrazné oči a plné rty. Ale Alexandra je ženou v domácnosti, stará se o dvě děti, takže tolik na štíhlou linii jako její slavná sestra, která miluje být středem pozornosti, nedbá.

Simona Krainová vs. Yvonna

Simona Krainová a sestra Yvonna
Autor: archiv Blesk

Starší sestra známé modelky Yvonna (43) na rozdíl od Simony (38) zůstala v rodném Havířově. Brzy se vdala, narodil se jí syn, který už je dospělý a léta pracovala jako účetní ve firmě. Před lety byla nudnou brunetou, ale vliv Simony z ní udělal vcelku atraktivní blondýnku.

Dara Rolins vs. Jana Hádlová

Dara Rolins a sestra Jana
Autor: archiv Blesk

Jana (47), která je manželkou hudebního producenta Daniela Hádla, se o Daru (39) odmala starala a stála v jejích začátcích kariéry. Je autorkou několika známých písní, např. Daře napsala hit Čo o mne vieš, Sedmkrát (Black Milk) nebo Svět má ty chvíle rád (Karel Gott).

Gábina Partyšová vs. Monika Dvořáková

Gábina Partyšová a
Autor: archiv Blesk

Půvabná moderátorka TopStar magazínu Gábina (33) své sestře Monice (36) před deseti lety odsvědčila svatbu. Monika je matkou dvou dětí.

Tereza Kostková vs. Zuzana

 

Tereza Kostková a její sestra řidička tramvaje Zuzana
Autor: archiv Blesk

Sestra herečky Terezy Kostkové (35) a dcera herce Petra Kostky (73) Zuzana Kostková (50), pracuje jako řidička tramvaje. Hvězda seriálu Cesty domů má ještě další dvě sestry. 

Markéta Hrubešová vs. Bára

Markéta Hrubešová se sestrou Bárou
Autor: archiv Blesk

Sestra zrzavé herečky je brunetka, takže málokdo tuší, že má známého sourozence. Bára je stejně jako Markéta matkou dcery.