Poslední řada seriálu Xena Spartakus: Krev a písek, která právě běží na americkém televizním kanálu HBO, nemá o drsné a zároveň erotické scény nouzi. Lucy Lawless jako hlavní hrdinka v něm často odhaluje své přednosti a fanoušci tak mají o zábavu postaráno.

Už to není ta mrštná bojovnice, ale manželka majitele gladiátorské školy, která teď bojuje spíše jinými prostředky. Lucy Lawless se ve 41 letech rozhodně nemá za co stydět a v seriálu to dokazuje v jedné milostné scéně za druhou.

Fotogalerie
8 fotografií

Ani o krev není v nové Xeně z prostředí starověkého Říma nouze. Své si v ní najdou určitě například příznivci filmu Gladiátor. Pro nadměrnou brutalitu i drsné erotické scény už ho však někteří odsuzují. Zarytí fanoušci staré dobré Xeny s havraními vlasy novou rusovlasou Lukrécii prostě nemohou vystát.

A jak se na svou ´skandální´ proměnu dívá samotná Lucy Lawless?

"Nahota v seriálu mě neuráží, prostě k tomu patří, odpovídá to té historické době a pro to mě tedy umělecky dává smysl. Lidé ve starověkém Římě se na lidské tělo a sexualitu dívali úplně jinak," vyjádřila se herečka.