Dalo se čekat, že na casting na hlavní role do muzikálu Robin Hood přijde řada neumětelů a lidí, jejichž sebevědomí a nedostatek zdravého úsudku snad hory přenáší. Nechyběli však také ‚úchylové‘. Kombinací všeho byl rozhodně Jiří Koběrský, který byl svého času členem jakési chlapecké kapely V. I. P. Zřejmě mu toto vlezlo do hlavy, a proto se cítil silný chovat se mírně řečeno nepřístojně.

Fotogalerie
2 fotografie


Když nastoupil na pódium a začal zpívat, Ondřej Soukup ho upozornil, že je ztracený v rytmu. „Já nejsem Ztracený. Marek je Ztracený, já jsem Jiří,“ pokoušel se o vtip Koběrský. Leč jeho utrousení zůstalo bez povšimnutí. To, co ale následovalo, nadzvedlo všechny ‚porotce‘. „Já jsem Koběrský, s dlouhým a tvrdým,“ šokoval vulgárním dvojsmyslem. Obličeje všech přítomných se protáhly. „Jsem s dlouhým a tvrdým, nejsem Polák s měkkým a krátkým,“ nepřestával Koběrský. Porotcům už už se zvedal i žaludek.

Jeho neuvěřitelné vystoupení tím ovšem zdaleka nekončilo. Koběrskému totiž začal v kapse zvonit mobil. On se samozřejmě vůbec nerozpakoval hovor přímo na jevišti přijmout. To už ale bylo na režiséra muzikálu Ďurovčíka příliš. „Víte co, pane Koběrský, já s člověkem tohoto typu nerad spolupracuju, takže děkuji pěkně,“ obul se do soutěžícího režisér.

I přesto všechno dostal Koběrský ještě šanci zatančit. Právě tanec bylo to, co měl Koběrský do druhého kola castingu potrénovat. Když pak přišlo na závěrečnou otočku, vztyčil Koběrský téměř neznatelně prostředník. S tím ho porota naštěstí vyprovodila...

Celý fascinující výkon uvidíte už v neděli večer od 20 hodin na TV Prima.

Robin Hood
Autor: Blesk.cz