Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hromadná srážka 11 aut uzavřela tah Praha-Slaný

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim - 
22. února 2010
10:08

AKTUALIZOVÁNO: Hlavní tah z Prahy na Slaný je neprůjezdný. Rychlostní silnici R7 mezi 7. a 8. kilometrem v pondělí ráno zablokovala hromadná nehoda 11 aut.

Jeden člověk byl při havárii zraněn. Hlavní tah z Prahy na Slaný je uzavřen, policisté veškerou dopravu odklánějí přes Lidice, řekla mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová.

Nehoda se stala kolem 07:00 mezi 7. a 8. kilometrem ve směru na Slaný, za odbočkou na Lidice. Na zledovatělé vozovce havarovalo auto, které se převrátilo na střechu. Postupně do něj narazily další vozy. Převážně šlo o osobní auta.

Nehoda blokovala dálnici D1

Nehoda čtyř aut v pondělí ráno komplikovala provoz v obou směrech dálnici D1 u Rousínova na Vyškovsku. Mezi 214. a 215. kilometrem havarovaly tři kamiony a jedno osobní auto. Dva lidé se zranili.

Ve směru na Brno se převrátil kamion. Kvůli jeho vyproštění byla dálnice několikrát na čas uzavřena. Jinak je průjezdná jedním jízdním pruhem. Tvoří se kolony. Vozidla mohou z D1 sjet na exitu Rousínov a jet směr Brno po silnici II/430. Ve směru na Vyškov havarovaly dva kamiony a jedno osobní auto.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání