To vzejde z hlasování v rámci přímých přenosů show Cesta ke slávě, které bude TV Prima vysílat od března. Konkurzy ale probíhají i přímo v divadle a horkým favoritem na Robina je Václav Noid Bárta (29).

V tuto chvíli má porota castingové televizní show vybráno 80 lidí, z nich po třídenním soustředění vzejdou finalisté, 7 mužů a 7 žen.

Blesk zjistil, že současně s televizní show probíhají konkurzy i přímo v divadle. „Budou tři alternace, jen jedna z nich z televize,“ upřesnil režisér Ján Ďurovčík, podle něhož je jasná i minimálně jedna z představitelek Mariany. „Bude to slovenská zpěvačka Nela Potisková, která je naprostá muzikálová jednička,“ prozradil Blesku Ďurovčík.

Rýsuje se i první představitel Robina Hooda. Speciálně kvůli ní si do divadla pozvali Václava Noida Bártu. „O jeho zpěvu Gábina Osvaldová s Ondrou Soukupem nepochybovali, ale chtěli vidět, jak tančí. Byli nadšeni,“ řekl Blesku zdroj z divadla. „Na konkurzu jsem byl, ale v tuhle chvíli ještě není nic jasné,“ řekl Noid Blesku.