Fotografka a filmařka, která byla jedním z dědiců miliardářského rodu Rothschildů, zemřela na předávkování drogami.

Nejbizarnější na celém případu zůstává situace, při níž se Robin předávkovala. Točila totiž dokument o divokém drogovém životě svého bývalého přítele Dohertyho, jehož tvorbou strávila posledních deset dní svého života. Zdroj britského deníku Daily Mail prozradil, že kvůli dokumentu o svém expřítelovi začala znovu brát heroin, aby se ponořila zpět do světa, ve kterém s ním žila, když spolu chodili. Tělo dědičky nalezla její kamarádka. Policie se domnívá, že se předávkovala heroinem, crackem a valiem.

Pete Doherty odsouzen: Přinesl si heroin i k soudu!

Zpěvák Pete Doherty před soudem, kam musel naposledy zavítat opět kvůli držení drog
Autor: profimedia.cz

Zpěvák Pete Doherty před soudem, kam musel naposledy zavítat opět kvůli držení drog

„Robin měla v posledních letech problémy s heroinem a Pete se svými kamarády ji k němu stáhl zpět,“ řekl její kamarád. „Nevím, o čem to mluvíme,“ odpověděl Doherty, když se ho novináři ptali, zda Robin zavedl zpět do říše drog.

Podle svědků byl ale v bytě dědičky bankovního impéria, jehož hodnota se odhaduje na stovky až tisíce miliard korun, spatřen den před její smrtí, a dokonce prý i den poté.

Doherty se k celému případu bude muset zodpovídat policii. Tomu se ale snaží vyhnout, a tak odletěl i s kapelou do Ruska. Jeho kamarádi tvrdí, že poté, co se dozvěděl o smrti Robin, nedělal nic jiného, než kouřil crack a šňupal kokain.