Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zloděj v Jihlavě zmlátil a okradl ochranku!

Video se připravuje ...
Autor: čad - 
7. ledna 2010
15:07

Tak tomu se říká drzost! Zloděj v jihlavském nákupním centru ukradl kabát, na schodech zmlátil člena ochranky a vzal mu ještě peněženku!

Jihlavští policisté proto hledají muže, svědka ojedinělého incidentu, který je zachycený na videu.

„Pachatel si v prodejně oblékl tmavý kabát a bez zaplacení prošel přes pokladnu,“ uvedla mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. Zloděje se marně pokoušel zadržet příslušník ochranky. Pronásledoval jej až před budovu obchodního centra, kde zloděj muže srazil na zem a ze zadní kapsy kalhot mu ještě stačil ukrást peněženku. „Z ní odcizil finanční hotovost a peněženku odhodil a z místa utekl,“ popsala incident policejní mluvčí.

„V souvislosti s tímto případem policisté pátrají nejen po 24 až 30ti letém, asi 180 cm vysokém muži tmavší pleti, ale i významném svědku celé události, který se v bezprostřední blízkosti incidentu nacházel,“ dodala Jana Kroutilová.

bersimalinecka ( 7. ledna 2010 17:52 )

a teď si vezměte situaci kdy dostane nakládačku zloděj!To by byl cvrkot jestli to bylo adekvátní a pod.Takhle hlídač zakročil a má pokoj!

gogo ( 7. ledna 2010 16:53 )

Doufám, že podle nových zákonů již zcela beztrestně...Pachatel by patrně rozrušen ....

buhund ( 7. ledna 2010 15:19 )

Za současného stavu se není co divit,podívejte se jaké "týpky"zaměstnávají v tak zvaných ochrankách.Staré dědky a nebo práce se štítící maníky ona taky za ty peníze co tyto agentury platí,asi nikoho jiného neseženou.Co se videa týká pokud jsem se dobře koukal jsou tam 2 přímí svědci,po druhém schodišti šel muž s děckem do kterého ona soupeřící dvojice vrazila nad schodištěm.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání