„Je to tak. Je mi sice šestnáct, ale pořád studuju na základce,“ přiznal se Bendig, který patří mezi největší favority právě probíhající SuperStar.

Fotogalerie
5 fotografií

„Nepropadl jsem. Důvod, proč ještě chodím na základní školu, je jiný,“ tvrdí mladý zpěvák. A co je to za důvod? „Celá naše rodina se před několika lety přestěhovala na dva roky do Anglie. Tam jsem do školy nechodil, a tak když jsme se nakonec vrátili, tak mi ty dva roky prostě chyběly,“ vysvětluje Bendig, proč ve věku, kdy ostatní už dávno studují střední školu, on ještě navštěvuje základní školu.

Ve finále SuperStar ale rozhodně není jediným, komu se studium základní školy zkomplikovalo. Stejně stará Monika Bagárová totiž také ještě chodí na základku. „Měla jsem velké zdravotní problémy, které způsobily tohle zpoždění,“ říká zpěvačka.

To naopak Martin Chodúr je na ostravské konzervatoři považován za vzorného žáka. „Naprosto bezproblémový, slušný student,“ popsala ho ředitelka školy. Uvidíme, jak se studiem finalistů zatřese jejich úspěch v nejsledovanější pěvecké soutěži.

Vše o SuperStar

Stahuj písně ze SuperStar!

Fotbal na Facebooku