A to nejen těsně před přímým přenosem, ale i během reklamních přestávek. Upozornila na to divačka Marta, která byla v publiku.

Na pódium většinou přijde sám režisér Peter Núňez, který lidem v Inchebě dává pokyny, jak se mají tvářit na záběrech kamer a napomíná ty, které jeho příkazy nedodržují. Nemá problém před všemi křičet i na samotné soutěžící.

„Šmajda, nebuď takový... Lacho, tvař se jako člověk, ne jako... Bagárová, ty, proč jsi nepříčetná?" I takové věty si musí finalisté vyslechnout od režiséra Petra Núňeza a produkce z Česko-Slovenské SuperStar.


Režisér Peter Nuňéz na bratislavskom kastingu Česko Slovenskej SuperStar.
Autor: Róbert Baumgartner, Nový Čas

Režisér Česko Slovenské SuperStar Peter Nuňéz


„Jsou strašně bezohledný nejen k mladým a talentovaným zpěvákům, ale i k obecenstvu, hrozně na ně křičí a nadávají jim!“ napsala Novému Času starší paní z Bratislavy. Ta v pondělí večer vzala svou vnučku na Rozhodnutí, v kterém vypadl Denis Lacho, a nestačila se divit, byla přímo zhrozená chováním členů štábu.

Když se Jan Bendig zdravil s fanoušky pod pódiem a podával si s nimi ruce, rychle ho režisér Peter Núňez přes mikrofon okřikl: „Jane, sedni!“ Podle tvrzení svědků právě on během přestávek velmi důrazně napomíná i obecenstvo, které se mu zdálo nedisciplinované.


Děti v publiku jsou občas z pokynů na přenosech otrávené.
Autor: Ivan Kováč, Nový Čas

Mladí fanoušci v publiku jsou občas z pokynů na přenosech otrávené.


„Vyhrožoval lidem, že je nechá vyvést z haly a v budoucnu se radši obejde bez nich. Opravdu nevím proč se k Superstáristům a jejich fanouškům chovají jako ke psům. Také nechápu, proč malým dětem nemůžou finalisté během autogramiády dát na podpisové karty i věnování. Je to opravdu trapné, ty děti jsou chudáci,“ napsala vyděšená divačka Marta.

V přímém přenosu je na všechny vyvíjen velký tlak a stres, takže není čas na vysvětlování. „Je třeba být na všechny důrazný. Je to nekontrolovatelná masa,“ obhajoval chování lidí ze zákulisí SuperStar produkční a hudební dramaturg Richard Reimann.

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku