Každý ze soutěžících zazpívá jednu rockovější píseň a jednu pomalejší. Jediná Slovenka v soutěži, Dominika Stará, si vybrala Complicated od rockerky Avril Lavigne a dojemnou baladu Tears In Heaven, kterou Eric Clapton věnoval svému tragicky zesnulému synovi. Dominika zase věnuje tuto píseň svému zesnulému dědečkovi.

Rozený rocker Miro Šmajda se v kole MTV představí s hitem od Guns N´ Roses Welcome To The Jungle. Jako druhou píseň mu produkce vybrala popovější Cry Me A River od Justina Timberlaka

Největší favorit SuperStar, Martin Chodúr, bude zpívat melancholickou baladu od R.E.M. Everybody Hurts. Pak se Chodúr představí s písní Are You Gonna Go My Way od Lennyho Kravitza. Můžeme se však těšit i na jeho největšího konkurenta Jana Bendiga, který se představí s Take Me On od A-HA a Why od Annie Lennox.

Poslední Češka v SuperStar, Monika Bagárová, zazpívá Sweet Dreams od Beyoncé. Její druhou písní je světový hit Fallin´od Alicie Keys, který je podle některých řebříčků jeden z nejzamilovanějších songů.

MONIKA BAGÁROVÁ: Beyoncé – Sweet Dreams, Alicia Keys – Fallin’

Monika Bagárová
Autor: Vlado Anjel, Čas.sk


JAN BENDIG: A-HA – Take On Me, Annie Lennox – Why

Jan Bendig
Autor: Ivan Kelement, Nový Čas


MARTIN CHODÚR: Lenny Kravitz – Are You Gonna Go My Way, R.E.M. – Everybody Hurts

Martin Chodúr
Autor: Ivan Kováč, Nový Čas


MIRO ŠMAJDA: Guns N’ Roses – Welcome To The Jungle, Justin Timberlake – Cry Me A River

Miro Šmajda
Autor: Ivan Kováč, Nový Čas


DOMINIKA STARÁ: Avril Lavigne – Complicated, Eric Clapton – Tears In Heaven

442824:gallery:true:true


Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Fotbal na Facebooku