Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Vnuk (27) zabil svou babičku. Pro peníze!

Archív
Archív  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, pal - 
5. října 2009
12:32

Sedmadvacetiletý muž v noci na neděli zabil v obci Březůvky na Zlínsku svou pětasedmdesátiletou babičku. Zaútočil na ni sekerou kvůli penězům!

Mluvčí jihomoravské policejní správy Soňa Svobodová potvrdila, že policisté na Zlínsku objasnili násilný trestný čin. Bližší podrobnosti však s ohledem na plánovanou úterní tiskovou konferenci odmítla uvést.

Podle informací muž pocházející z nedaleké obce Hřivínův Újezd vnikl nad ránem oknem do rodinného domku své babičky s cílem ukrást peníze. Paní se ale probudila a při činu ho vyrušila. Pachatel ji údajně napadl rukama i sekerou, kterou nalezl v domě. Žena zraněním podlehla. Její tělo nalezla ráno příbuzná. Muž z domu i s penězi odešel.

Útočník, který byl při činu zřejmě pod vlivem alkoholu, byl v minulosti již několikrát soudně trestaný. Naposledy pracoval jako pomocný dělník na stavbě. Podle informací byl muž obviněn z vraždy a porušování domovní svobody. Vzhledem k loupežnému motivu mu v případě uznání viny hrozí 12 až 15 let vězení nebo i výjimečný, v krajním případě doživotní trest.

jsemmartina ( 5. října 2009 14:14 )

... to bude hodně mastný.. to nemají rádi ani muklové

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání