Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vrah vyhrál v loterii 250.000 liber

Michael Edgar (53) z Essexu nejdřív seděl za vraždu manželky, nyní vyhrál čtvrt milionu liber.
Michael Edgar (53) z Essexu nejdřív seděl za vraždu manželky, nyní vyhrál čtvrt milionu liber.  (Autor: Reprofoto: thesun.co.uk)
Autor: INT, brum - 
18. září 2009
10:55

Brit Michael Edgar (53), který před lety ubodal manželku a strávil několik let ve vězení, se stal boháčem. V Národní loterii vyhrál 250.000 liber (cca 7,5 milionu Kč).

Krvavá řež se v Edgarově rodině odehrála v roce 1986. Tehdy třicetiletý Michael si se svou tehdejší manželkou Deborah (+27) šel zatancovat na diskotéku. Večírek se trošku nepovedl a žena se mu po návratu domů vysmála. Rozzuřený Edgar popadl nůž a před očima slečny na hlídání dětí bodl Deborah do srdce. Ta okamžitě zemřela.

U soudu měl však velké štěstí. Dostal pouhé tři roky, protože se mu podařilo přesvědčit soudce, že svého činu hluboce lituje.

Po propuštění čekal na Edgara poměrně spokojený život - znovu se oženil a stal otcem celkem čtyř dětí.

Minulý týden se na vraha vlastní manželky usmála štěstěna znovu. V loterii Thunderball vytáhli jeho čísla – vyhrál tak čtvrt milionu liber.

„Mám samozřejmě velkou radost, protože peněz moc nemáme. Výhra vám sice štěstí nepřinese, ale je to moc milé,“ nechal se slyšet Edgar, který momentálně pracuje v jedné stavební firmě v Essexu a plánuje vzít děti a vnoučata na pořádnou dovolenou.

„Každý, kdo mě zná, ví, že ty peníze mi klid stejně nezajistí,“ dodává s odkazem na svou minulost Edgar.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi