Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Roman S.(33): Ubodal svou družku dětem před očima

Roman S. u sebe nosil kuchyňský nůž. Prý na obranu.
Roman S. u sebe nosil kuchyňský nůž. Prý na obranu.  (Autor: Blesk - Vlaďka Hradská)
Autor: Vlaďka Hradská - 
2. září 2009
21:00

Za vraždu bývalé přítelkyně stráví Roman S. (33) z Prachatic 14,5 roku za mřížemi. Soud ho poslal do vězení se zvýšenou ostrahou za to, že dvěma noži ubodal matku (†21) tří dětí, a to přímo jejím potomkům před očima.

Hrůznému činu přihlížela i malá neteř (4) zabité ženy.

Spory za dveřmi pavlačového bytu vyvrcholily letos 21. dubna. Roman S. zašel za expřítelkyní, aby se dohodli na předávání alimentů. Rozčílilo ho, když mu žena odmítla půjčit dceru. Vnikl dovnitř a expřítelkyni zasadil několik ran kuchyňským nožem do břicha a krku. Nůž při tom zlomil, proto si došel do kuchyně pro další se zubatou čepelí. Pak nebožačku, která volala o pomoc, nechal ležet a utekl. Spolykal prášky, zapil je půllitrem vína a svůj hrůzný čin ohlásil.

Rozsudek ještě nenabyl právní moci, obě strany si nechaly lhůtu na odvolání.

siroky11 ( 2. září 2009 22:05 )

ale v některých případech si to baba zaviní sama.Většinou si každá myslí, že veškerá práva na děti má pouze ona!Ale aby je mohla mít,také k tomu potřebovala chlapa.A pokud on měl o děti zájem a ona mu odmítala setkání, potom mu asi "prdlo v bedně" a takto to skončilo. Jestli to neměl přímo soudem zakázané, měla mu setkání umožnit!!!Říkám, neznám tento případ, ale ve větší většině jsou matky pěkný krávy, pár jich znám ze svého okolí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání