Zatímco v Česku tenhle hudební projekt slovenských dvojčat není zatím příliš známý, na Slovensku jsou velmi úspěšné. „Vydali jsme tam zatím čtyři alba, za které jsme dostali 3 zlaté a dvě platinové desky,“ říká Veronika. Na Slovensku společně několik let dokonce moderovali vlastní pořad.

O TWiiNS už vědí i v zámoří. „Naše dva anglické singly, které se natáčeli v Miami nám produkoval Jimmy Douglass, který pracoval s Timbalandem, Duran Duran nebo Nelly Furtado,“ hrdě říká Daniela. Jejich první anglické album by se mělo objevit na podzim roku 2009.

Fotogalerie
5 fotografií

Jenže tyhle dívky na sebe díky svému božskému zjevu prostě nestrhávají pozornost jen kvůli skvělým vokálům. „Přesně takhle to má vypadat – krásný hlas v ještě krásnějším těle,“ rozplývá se na stránkách TWiiNS jeden z jejich fanoušků.

A sami dívky přiznávají, že rozhodně nejsou žádné jeptišky. O tom se ostatně můžete přesvědčit v jejich dvou hodně odvážných videoklipech, které natočili přímo na Miami! Navíc podle našich zdrojů je Veronika bez přítele, takže pánové, máte šanci!